Şimdi Ara

Sıfır Asus phoenix 4gb Gtx1650 Super

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Asus gtx 1650 super 4gb ekran karti sıfır kutusunda faturalı ve garantilidir. Kayseri'den elden teslim.edilir. Fiyat:2350tl
    Sıfır Asus phoenix 4gb Gtx1650 Super

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat revize gerekli. çok fazla yazılmış

• 2900 lira faturası var, neye göre fazla yazılmış hocam, sıfır kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kart bende de var koydum sahibindene tam da bu fiyattan ama açık konuşayım bu forumda bu fiyata satılmaz. Bu siteye yazmadım bile ilanı gerek yok diye. Media markt de aero itx 2100tl idi daha 3-4 gün önce. İkinci eli de 1650 tlye satıldı bir hafta kadar önce bu forumda. Tamam kabul o çok ucuza koymuştu ama. Burada ederi 1800-1900 max diğer sitelerde belki satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neseçim

Aynı kart bende de var koydum sahibindene tam da bu fiyattan ama açık konuşayım bu forumda bu fiyata satılmaz. Bu siteye yazmadım bile ilanı gerek yok diye. Media markt de aero itx 2100tl idi daha 3-4 gün önce. İkinci eli de 1650 tlye satıldı bir hafta kadar önce bu forumda. Tamam kabul o çok ucuza koymuştu ama. Burada ederi 1800-1900 max diğer sitelerde belki satarsın.

1800'e bana satabilirsiniz hala satılıksa.

Satıcı kusura bakmasın. Uygun varsa alabilir ya da uygun fiyat linki varsa kural dahilinde konuya ekleyebilirsiniz.

• Piyasa o kadar kötüleşiyor ki geçen hafta için bu fiyat fazlaydı. Ama şu an gördüğüm en ucuz 1650 süper 😅
    Hayırlı satışlar bu arada. Bir iki güne çok rahat satılacaktır 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.