Şimdi Ara

SIFIR ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II...5500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SIFIR ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II...5500TL

EKLÜL 2023 VATAN FATURALI. FİYAT 5500TL. PPAZARLIK YOKTUR. ŞRHİR DIŞI SATMIYORU. SADECE ADANA-MERSİN-HATAYDA ELDEN TESLİM

[URL unfurl="true"]https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-b550-f-gaming-wifi-ii-amd-b550-soket-am4-ddr4-4800mhz-oc-anakart.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw-ai0BhDPARIsAB6hmP4EVjlyKP_wOFWHYluVevrDkaJELEGQY53YNMaswcmafInlRM54MEMaAlpwEALw_wcB[/URL]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Eylül 2025 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• B550 serisinin en donanımlı anakartı. AM4 serisi kullanan için mükemmel tercih.

• Değerli arkadaşlar. sıfırı en uygun 7400 olan anakarta 5500 fiyat yazmışım. 4500 gibi fiyata teklif ediliyor.

bu sebeple bu tür fiyat verenlar lütfen benden almasın. Saygılarımla

• lindeman kullanıcısına yanıt

Fiyat için linki yolladiysaniz hiç linke girdiniz mi. Fiyatın kac lira olduğuna baktınız mı. Akakçenin hatasına kurban girmişsiniz. Size kibarca Fiyatımız son olduğunu soyledim. Hatta en son başka yerden alın dedim. Ama hala dürtüyorsunuz.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 19 Temmuz 2024; 22:24:20 >
  • hocam merhaba. bende de aynı anakarttan var ancak tornavida düşmesi sonucu aşağıdaki resimde işaretlediğim komponentler zarar gördü. sizden bir ricam olacak. mümkünse sizin anakartta işaretlediğim komponentlerin üzerinde yazan kodu paylaşma imkanınız var mıdır? yakın çekim foto da iş görür.

SIFIR ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II...5500TL
  • byarsslan kullanıcısına yanıt

resimde işaretlediğiniz dirençler arasında kırılan var mı?

• someone kullanıcısına yanıt
    evet. biri sot 23 digeri 6 bacakli bilesen var. ama ne olduklarini bulamadim. mosfet mi diyot mu vs
  • tam aradığım anakart ya. konu takip için yorum bırakıyorum

• takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.