Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SIFIR ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II...5500TL
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Değerli arkadaşlar. sıfırı en uygun 7400 olan anakarta 5500 fiyat yazmışım. 4500 gibi fiyata teklif ediliyor.
bu sebeple bu tür fiyat verenlar lütfen benden almasın. Saygılarımla
akakce.comAsus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-b550-f-gaming-wifi-ii-amd-b550-4600-mhz-ddr4-soket-am4-atx-fiyati,1579813850.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw7s20BhBFEiwABVIMrStmCecvEWf2BijFUnEq8Gykb_laQK1NKKV75b6G4PW6x6pXknwifxoCLO0QAvD_BwE
-
Fiyat için linki yolladiysaniz hiç linke girdiniz mi. Fiyatın kac lira olduğuna baktınız mı. Akakçenin hatasına kurban girmişsiniz. Size kibarca Fiyatımız son olduğunu soyledim. Hatta en son başka yerden alın dedim. Ama hala dürtüyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 19 Temmuz 2024; 22:24:20 > -
hocam merhaba. bende de aynı anakarttan var ancak tornavida düşmesi sonucu aşağıdaki resimde işaretlediğim komponentler zarar gördü. sizden bir ricam olacak. mümkünse sizin anakartta işaretlediğim komponentlerin üzerinde yazan kodu paylaşma imkanınız var mıdır? yakın çekim foto da iş görür.
-
resimde işaretlediğiniz dirençler arasında kırılan var mı?
-
evet. biri sot 23 digeri 6 bacakli bilesen var. ama ne olduklarini bulamadim. mosfet mi diyot mu vs -
tam aradığım anakart ya. konu takip için yorum bırakıyorum
-
takip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X