Şimdi Ara

[SIFIR]ASUS Rog strix B550-I Gaming ( Bugün'e Özel Fiyat )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SIFIR]ASUS Rog strix B550-I Gaming ( Bugün'e Özel Fiyat )

Arkadaşlar anakart sıfır, hiç kurulum yapılmadı. 5000 serisi amd ryzen işlemcileri update yapmadan destekliyor ayrıca PCI gen 4 destekli, 5300 MHz ye kadar ddr 4 RAM destekli .17.09.2021 tarihinde alındı. Mini itx kurmaktan vazgeçtim o yüzden satıyorum. Türkiye’den alınma garantili . Gtx 1660 süper ekran kartı ile takas düşünebilirim üstünü konuşuruz

[SIFIR]ASUS Rog strix B550-I Gaming ( Bugün'e Özel Fiyat )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 17 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sıfırı 1800 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• delon kullanıcısına yanıt

hocam haklısın, anlık indirimlere denk gelinebiliyor. Stokta kalan o son urun alındıktan sonra yine piyasada 2100 TL altına bulmak zorlasacak. Bu arada sıfırı demişsiniz, ürün açılmadı yani yine sıfır. Zira bana telefoncu ağzı yapıp siz almıssınız ikinci ele düşmüş dememenizi rica edeceğim, bunu göz önünde bulundurarak fatura fiyatının zaten 150 TL aşağısına koymul bulunuyorum, ciddi alacak kişiler ile zaten az da olsa gerekli indirimi yapacağım.

Ancak yine de uyarı için teşekkür ederim. Fiyatı az da olsa gerilettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 28 Eylül 2021; 9:52:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.