Merhaba arkadaşlar,
Ürünleri mayıs 2024de Türkiye resmi distribütörünün yetkili bayisinden sıfır olarak aldım.
Bu sürede içinde 3 kez şarj tam ettim, yaklasık 150-200 dk çekim yaptım.
Satma nedenim edit-kurgu işine kafam da vaktim de yetmedi. 360 bana göre değilmiş dedim.
Dogru ayarlarla günün her saatinde kalite ve sonuç mükemmel.
Sıfır ayarında cihaz kutu içerikleri eksiksiz,
Isınma - düşme - çizilme - hiçbir negatif durumu yok - olmadı.
İçiniz çok rahat sıfır ürün gibi alıp, sorunsuz kullanabilirsiniz.
Ürünler İnsta360 Türkiye Yetkili Bayiden alınmış, Mayıs 2024 Faturalı, 2 Yıl İnsta360 Türkiye Distribütör Garantilidir.
Lütfen yurtdışı veya ucuza satılan ithalatçı firma ürünleri kıyaslamayınız.
SARI SITE FOTOGRAFLAR
TAKAS Go pro hero 8 ve üstü
gtx2060 ve üstü notebook pc
Insta360 X3 Aksiyon Kamera
+AKSESUARLAR
Insta360 Action Invisible Selfie Stick (100cm) Aksiyon Stick
Araba, motosiklet, bisiklet, kayak, kaykay ve benzeri Aksiyon sporlarda kullanıma uygun stick budur.
Aksiyon için tasarlanıp, en yoğun harekete bile dayanacak ve titreşimlerin etkisini azaltacak şekilde kalıplanmış,
en zorlu hava şartlarına göre tasarlanmıştır.
Insta360 X3 Utility Frame (Çokamaçlık Aliminyum Çerçeve) smallrig
Kamera-çubuk bağlantı yerinde, zorlamaya bağlı kırılma riskini ortadan kaldırır.
Insta360 X3'ün lensleri ve gövdesi için koruma sağlar.
Go pro HERO Aksesuarlarını kullanım imkanı ve cold-shoe ile daha fazla işlevsellik getirir.
Katlanır iki uçlu montaj noktasıyla dikey ve yatay olarak sabit kullanım imkanı saglar.
SanDisk Extreme Pro MicroSDXC UHS-I A2 V30 128GB Hafıza Kartı ( SDSQXCD-128G-GN6MA )
X3 için tavsiye edilen en hızlı hafıza kartlarındandır. Ayarlarınıza bağlı 2,5 saate kadar kayıt alır
Insta360 X3 Sticky Lens Guards
Alıralmaz takıldı. Kutu içeriğinde 2. kez tak çıkar yapabilmek için kullanılmamış yedekleri var.
Ulanzi R099 Clamp Mount Mini Ball Head
Kameranızı istediğiniz yere istediğiniz şekilde sabitlemenize yarar
3 ay önce tüm parcalar için 24000 lira ödedim.
NAKİT: 19000TL ye bırakacagım.
TAKAS (çok temiz)Takas fiyatım 20K yine de sizin fiyatınıza baglıdır.
go pro hero 8 üstü ve aksesuarları, iphone se 2020 ve üstü, rtx2060 ve üstü notebook görüşülür.
TAKAS İzmir içi makbule geçer.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.