BU KISMI OKUMADAN MESAJ GÖNDERMEYİNİZ.
-Tek fiyat her zaman ilan fiyatımdır.
-GET-PARAM GÜVENDE, kapıda ödeme veya kredi kartı ile satış ve ödeme yoktur. Referanslarımı profilden görüntüleyebilirsiniz.
-Kargo alıcıya aittir.
Ürünü 10 Ekim 2024 tarihinde amazon.com.tr üzerinden ALB Bilişim firmasından aldım. Ürün ithalatçı garantilidir. Firma garanti vermektedir.
2. kol 31 Ocak 2025 tarihinde İdefix üzerinden Adagan Teknoloji satıcısından satın alınmıştır. Ürün ithalatçı garantilidir. Firma garanti vermektedir
Ürünleri alındığından beri tek yerde yeri bile değiştirilmeden çok az zaman buldukça kullandım. Fc25 ve ufc5 dışında oyun dahi yüklenmedi. Alan kişi sıfırdan farksız ürün alır. Alınma tarihinden de görüldüğü üzere sıfır ayarındadır çok az kullanılmıştır.
Üründe herhangi bir sorun yoktur. Kutular, Faturalar mevcuttur. Ve nasıl geldiyse öyle paketlenip gönderilecektir. Digital(CD sürücüsü olmayan) versiyondur.
Fiyatta indirim veya takas düşünmüyorum. Ürünlerin ayrı ayrı satışı yoktur çift kol ve cihaz olarak satılacaktır.
Not: Cosmic Red modelde arkadaki yazılarda sağ kısımda silinmeler var fotoğraflarda belli oluyor. Bu modellerde kullanımdan kaynaklı olduğunj düşünüyorum.
Fiyat 22000 ₺

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.