Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TERTEMİZ PNY RTX 3080 10GB XLR8 Gaming Satın Al 24 Mart 2025 09:07 1 1 TERTEMİZ PNY RTX 3080 10GB XLR8 Gaming BU KISMI OKUMADAN MESAJ GÖNDERMEYİNİZ.-Tek fiyat her zaman ilan fiyatımdır.-GET-PARAM GÜVENDE, kapıda ödeme veya kredi kartı ile satış ve ödeme yoktur. Referanslarımı profilden görüntüleyebilirsiniz.-Kargo alıcıya aittir.Kartı forumdan bir arkadaştan satın aldım. Ürünün Oxyd Bilişim üzerinden 2025 Şubat ayında garantisi bitmiştir. Benden önceki sahibinde serviste bakım yapılmış servis etiketi kutuda duruyor. Hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur. Kozmetik hasarı vs bulunmamaktadır. Yükseltmek için satıyorum. Oyun ve günlük için kullanılmış bir karttır. Pazarlık veya takas düşünmüyorum. Lütfen almadan önce kasanıza sığma durumunu vs düşünerek alınız. ÜRÜN KUTUSUNDA TAŞIMALAR DOLAYISIYLA OLUŞMUŞ YIRTIKLAR MEVCUTTUR. FURMARK TEST SONUCU EKLENMİŞTİR.FİYAT: 12000 TL.Pazarlık veya takas düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzincan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kayıtlı Kutulu Google Pixel 9 Pro 12/156 Tertemiz Sıfır Ayarında Ps5 Slim Digital+Cosmic Red Dualshock TERTEMİZ PNY RTX 3080 10GB XLR8 Gaming [SATILDI] Fiyat Revize!!! Sıfır Ayarında İphone 15 Promax 256 Naturel (YD)