Şimdi Ara

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
47.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen kardeşim.mesela bu araba bulgaristanda 5900 leva yani 9000tl eder.

2006 model a180

resmen öpüyolar bizi vergilerle :).

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11446738927712255&slink=bcjtg0

türkiyeye bakalım.

kıçı kırık 140 2001 model 22.500tl.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-temiz-a-140-199401403/detay

birde bu a140lar bulgaristanda 5bin tlyi geçmez
    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=3&slink=bcjvea&f1=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3point -- 18 Kasım 2015; 0:20:50 >

• 2010 daki fiyatlar 2010 da kaldı abiller. 40 liradan asagi sifir arac yok.

Asil problem bu aracin servis ve parca durymu nasil olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kordsa K kullanıcısına yanıt
    kaptım 2 tane.

oha pahalıymış geri iade edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 18 Kasım 2015; 7:30:21 >
  • bizim türk erkegi ortalaması ( 20 yaş üstü) 80 kg. 4 kişi napar 320 kg. yokuşta kalsan bırak çıkmayı geri kayarken bile sıkıntı. heleki bizim offroad aslfalt yollarımızda hayati risk yani. 320 kg agırlık bu arayabaya bindiiginde 60 km hızı görsen şehir için araç tekerler poff diye yan yatar
  • Kucuk sahil kasabasinda bakkala pazara gitmek icin kullanilir.
    Bisiklet mantigi ile kullanilir yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla trafiğe çıkmak delilik. Yanınızdan tır geçtiğinde yoldan çıkarsınız, rüzgar alır götürür vallahi.
  • Biz test ettik araci gayet seri 4 kisi ortalama kelle basi 80kg adanla rahat 80 km goruyor yokuslar gayet guzel tavsiye ederim.

• Bunu alacağıma 300 binde Laguna alırım daha iyi. Fiyata bak..
  • Yav bunu alacağına elektrikli bisiklet al. Bu kadar para etmez bu alet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Tekerlekli elektrikli bisikletler var 2-3 liraya mis gibi, onu modifiye et kullan daha iyi
  • Bir araç için fazla pahalı. Özellikle konfora dayalı pek bir olayı olmadığını da görmemizle birlikte kesinlikle bu paralar verilmez dedim içimden.
    Sağlam kış geçiren bir şehirde bu arabayı kullanmak yerine motosiklet kullanmak daha mantıklı.
    Zatürre olma oranı birbirine eşit olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

16.800.
    bi 15 bin altinda olsa alınır düşünürdüm.
    diyer mesele gelince cam yok ben bunu koysam kapiya zaten anaktarlida chipli felan değil.
    mal meydanda kablo sarkıtı gibi herif düz konta yapar hadi bağcilar diye gezer.
    motor biraz güçsüz geldi 300cc olabilirdi. gerçi 4 levent sanayaide o yukuşun hemen başında teyzem oturuyordu bilirim iyi cikmiş ama ya dur kalk olursa?.
    bunlar eksileri gelelim artilarina
    Usb ses sistemi var doğal kendinden yani bu güzel genç işi tatil beldelerinde.
    Klima yok ISITMA var yani o laylon hiç kapanmicak buda bir arti kapali garajin varsa bu araba güzel şehirdede kulanılır ısıtır merak etmeyin.
    Emisyon kuralari çok iyi . çöp kutusu kadar boş yere çok rahat park edilir bide kullanımı basit parçasıda ucuzdur bulunur bulunmasada yan sanayi var hayvan gibi oda yoksa türkiye bitmiş olmadı biz uydururuz teknolojik bi alet değil.
    Olması gerekenlere gelelim.
    Valla o laylenler kapalı garajı olana koymazda kapalı garajı olan yada yeri olan adam zaten bu araba binmez o leylon cam olecek TR modelinde.
    Araç 200 cc de haci 16 bin tl para aliyon TR modeli 300 cc olmali yada 350 bilemem 20 hp kurtarir dur kalk için 15 de olur ama bi tik artirilmasi gerekiyor yukuş ta dur kalk için.
    Isıtma var,Radyo Usb tamam güzel,cam,motor ekledinmi bide fiyat 12 bin tl çektinmi burda peynir ekmek gibi satilir.
    olmadimi tofaş bu urunu örnek alip anlaşmalı olarak türkiyede TR version adi altinda biraz gotu başı toparlanmışını saticak çünkü ihtiyaç var ben bu genç halimle duşundum.
    annem var kadın eve hergün bişeyler alma dışarı cıkıyor 2 adımlık yol ama yük eşya ehliyetsiz mehliyetsiz veririm kullanır olmadı ben kullanırım.
    tatile giderken pederin arkasina takilir sürer geliştiririm kendimi tatil yerinde güzel olur. Ekonomik ve çevre duyarlı 40 tl 250km.
    Mahalede park etcek yer kalmadi ama bu araç park etcek yer bulunur ve var 2 arabanın arasına cok rahat sokulur bizim şöförler sabah rahat çıkalım die maşşalah .
    İHTİYAÇ VARMI YOK DİYEN YALAN SÖYLER AMA BU ARAÇ OLMUŞMU 1-2 PURUZ VAR DUZETILIRSE OLUR.

250 cc yüzde 22, 250 cc üzeri yüzde 37 ÖTV var o yüzden 250 üstüne çıkmazlar. ha 13 hp düşük, bende piaggio xevo 250 var 250 cc 22 hp. bu araç nie 13 anlamadım

• walywall W kullanıcısına yanıt
    Peki hiç kasislerden geçtiniz mi? Alt vurma durumu nedir? Yurt dışındaki tanıtımlarda kadran 120 gösteriyor, bu araçın maksimum hızı kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kozbey

Peki hiç kasislerden geçtiniz mi? Alt vurma durumu nedir? Yurt dışındaki tanıtımlarda kadran 120 gösteriyor, bu araçın maksimum hızı kaç?

120 gidemez hocam hp çok düşük anca 70 80 o da düz yolda ve motosiklete göre çok ağır
  • 40 liraya 220 km götürüyosa mantıksız. O fiyata 98+ model bi chopper alırsın, en az 800 cc olur, 40 lirayla ~230km+ gidersin ve torku, gücü altında hissedersin. ÇÖP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feiter -- 18 Kasım 2015; 14:44:49 >
  • hocam yazı için eyvallah da , o nasıl Türkçe öyle, biraz daha dikkat edelim
  • walywall W kullanıcısına yanıt
    ss bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: walywall

Biz test ettik araci gayet seri 4 kisi ortalama kelle basi 80kg adanla rahat 80 km goruyor yokuslar gayet guzel tavsiye ederim.

hocam sitesinde bile son hız 70 km/saat yazıyor. siz 80 e nasıl çıktınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Kardeşim fakir düşünme ya. Adam onu mu demiş sence?

İroni yapmıştım ama anlamamışsınız, neyse.
  • Hala anlamadığım şey, bu araç için 2000 dolar fiyat söyleniyordu her yerde. Neden fiyat 17 bin lira oldu?

Buyrunuz haber:http://articles.economictimes.indiatimes.com/2015-09-25/auto/66884584_1_rajiv-bajaj-bajaj-auto-re60

16 farklı ülkeye ihraç edecekmiş Bajaj. Fiyat ise 2000 dolar.

Hadi dolar 3 olsun. 6000 lira 8% ÖTV = 6480 lira + 18% KDV = 7.650 lira.

ÖTV %37 bile olsa 9700 bin lira hesaplıyorum.

Türkiye'de 17 bin liraysa bunun fiyatı 4.500 dolar falan olması lazım. Bu 2000 dolar nerden çıktı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.