Şimdi Ara

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
47.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol kardeş 4 tane kaptım hemen kargo ücretsiz çok uyguna geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba güvenliği nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halil pazarlama

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

Çarpma testi isterük

• avrupada afrikada 15000 e audi a4 ler bmw ler sürülüyor biz hala 15 000 e 4 tekerli motora biniyoruz. ve bunu layık görüyorlar ..
    sesini çıkaramyan koyunlara burdan selamlar.
    her b.k müstahak bize...
  • Bu gelene kadar tata nano gelseydi satardı en azından

• Bu tür araçlar hindistan haricinde pek tutmaz sanırım 15bine ikinci el araç alınır. Zaten tutacak bir konsept olsaydı her amerikan köylüsü videodaki aracı alırdı

https://www.youtube.com/watch?v=cuDdNYLcnjo

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Halil pazarlama

• Glitz kullanıcısına yanıt
    bu satılsa 15000 e o zaman rekor kırar işte :)
  • Glitz kullanıcısına yanıt
    Fiyati 18 19 yurtdisi buraya geldiginde 40 civari birsey olur ayriyeten 4x4 gunluk kullanimda is yapmaz

• Dünya ya 2 bin dolara satacağını açıkla, Türkiye ye gelince yaklaşık 6 bin dolar iste, biz uzayda yaşıyoruz demi BAJAJ. Vergiler yüksek kabul ediyoruz bize 3 bin dolara ver herkes alsın.
  • 16800 fiyatına sinek avlar firma boş beleş işlerler bunlar lada ocak 15 de xray gitirecekmiş ülkeye fısıltı gazetesine göre de fiyatı 29.900 olacakmış mış mış :)
    test için arkadaşım benide yazdırmış sıra almış degerlendirilebilir gibi lada nedense bende bi güven bırakmış durumda tavsiye ederim test sürüşünü
  • Lada gelecek diye bekleyenlerden biri de benim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araba 50 Tl lpg ile 300 km yapiyor benin koca araba bundan az yakiyor :)

• Hann- H kullanıcısına yanıt
    hocam kargoyu nasıl paketlemişler, demonte olarak geldi de siz mi montelediniz..:) malum cam yok fermuarlı şeffaf plastik :)
  • Az önce trafikte denk geldim.Bu araca güvenip yola çıkan var.Birde ailesini çoluğunu çocuğunu bildirenler olacak.akıl işi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

Benim araba 50 Tl lpg ile 300 km yapiyor benin koca araba bundan az yakiyor :)

Biraz abartmadın mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

hocam kargoyu nasıl paketlemişler, demonte olarak geldi de siz mi montelediniz..:) malum cam yok fermuarlı şeffaf plastik :)

Hocam şaka amaçlı yazdım kıytırık 4 tekerli motora para vereceğime temiz bir uno aşırım daha iyi :)

• Hann- H kullanıcısına yanıt
    bende şaka amaçlı sordum zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

Benim araba 50 Tl lpg ile 300 km yapiyor benin koca araba bundan az yakiyor :)

bu aracımla istanbul ıcı yogun trafıkte dur kalk asırı yogun esenyurt b.cekmece avcılar bakırkoy arası mekık genelde ilçe içlerinde

52 tl lpg (2,07 krs) pompa fiyatından 335,8 km yol yapıyorum abartısız uzun yolda ıstanbul adana mersın km ye 120-130 hızla gıderek 0,11-0,12 krs arası yakmaktayız. hemde uzun yolda lpg pompa fıyatı 2.35-2.55 arası aldıgımız halde bu 11 krs yakmakta gerisini siz hesap edin

bu araba aşırı çok yakıyor haa desen ki 50 tl benzinle 300 km super derım ama 50 tl lpg ıle cok fazla o bunyeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 23 Kasım 2015; 13:16:05 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.