Şimdi Ara

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
47.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamların fabrika satış fiyatı 2000 dolar Türkiye'ye gelince 17000 TL oluyor. Bizim ülkemiz 4 tekeri gördü mü vergiyi dayıyo hemen. Yarısından fazlası vergi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL

Benim araba 50 Tl lpg ile 300 km yapiyor benin koca araba bundan az yakiyor :)

bu aracımla istanbul ıcı yogun trafıkte dur kalk asırı yogun esenyurt b.cekmece avcılar bakırkoy arası mekık genelde ilçe içlerinde

52 tl lpg (2,07 krs) pompa fiyatından 335,8 km yol yapıyorum abartısız uzun yolda ıstanbul adana mersın km ye 120-130 hızla gıderek 0,11-0,12 krs arası yakmaktayız. hemde uzun yolda lpg pompa fıyatı 2.35-2.55 arası aldıgımız halde bu 11 krs yakmakta gerisini siz hesap edin

bu araba aşırı çok yakıyor haa desen ki 50 tl benzinle 300 km super derım ama 50 tl lpg ıle cok fazla o bunyeye

kusura bakmayın ama hesabınızda bir yanlışlık var.
    1 litre lpg ile 20 km gitmeniz imkansız.
    bırakın lpgyi bunu benzin veya dizelle bile yapamazsınız.

• cam yok, kapı kilidi yok.

koy kapının önüne, sabah bulabilirsen... :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

Hani 4 mevsimi yaşatır bu araba :D

İçi korkunç !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

Benim araba 50 Tl lpg ile 300 km yapiyor benin koca araba bundan az yakiyor :)

bu aracımla istanbul ıcı yogun trafıkte dur kalk asırı yogun esenyurt b.cekmece avcılar bakırkoy arası mekık genelde ilçe içlerinde

52 tl lpg (2,07 krs) pompa fiyatından 335,8 km yol yapıyorum abartısız uzun yolda ıstanbul adana mersın km ye 120-130 hızla gıderek 0,11-0,12 krs arası yakmaktayız. hemde uzun yolda lpg pompa fıyatı 2.35-2.55 arası aldıgımız halde bu 11 krs yakmakta gerisini siz hesap edin

bu araba aşırı çok yakıyor haa desen ki 50 tl benzinle 300 km super derım ama 50 tl lpg ıle cok fazla o bunyeye

kusura bakmayın ama hesabınızda bir yanlışlık var.
    1 litre lpg ile 20 km gitmeniz imkansız.
    bırakın lpgyi bunu benzin veya dizelle bile yapamazsınız.

Al bir temiz motorlu twingo kartal sunar log ye git taktir 52 TL 335 hatta yazın 350-370 km İstanbul trafiğinde tecrübe ile sabittir LPG de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hsnyksr H kullanıcısına yanıt
    valla hocam sizin oraları bilmemde bizim burada bunun daha ilkeli var patpat diyebilinen tarım aracı. vatandaş buna bırak ailesini sülalesini bindiriyor. sürekli kaza yapıyor ve kazaların büyük çoğunluğu ölümle sonuçlanıyor.

https://www.google.com/search?q=patpat+kazası&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEqe7E5abJAhXIXiwKHYFiBhMQ_AUICSgD&biw=1600&bih=796

• Sözcü gazetesi ciddi ciddi test sürüşü bile yapmış. http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=987741&cat_id=10
  • Yöneticiler izlesin bunu bu millete kıytırık aracları layık görüyorlar

• Buna para veren varsa helal olsun

• Otomobil ruhsatlı mı yoksa motosiklet olarak mı geçiyor ?

• 17 bin lira buna vereceğime tüplü 6,7 bine manda kasa mazda 626 alirim 2 binde masraf yapip cok kral binerim konforlu konforlu her türlü özelligi ile 17 bin lira fiyat resmen şaka gibi ya imkansız ..

Bu aracın fiyati maksimum 7, 8 bin hadi hic olmadi 10 bin lira olmalıydı saticida devletde yine kazanacakti ama 17 bin nedir ya, bunun fiyati dediğim gibi olsun cok acayip satılır bunu alicaksin direk kol dayama yaptıracaksin,koltuklara kafalık yaptiracaksin ,mp3 taktiracaksin camlara film cektireceksin tabiki önce cam olmalı aracta cam yok birde güzel bir paspas takımı koyacaksın işte o zaman buna sehirde ise gelip giderken yada tatil yerinde cok güzel binilir cok amaçlida kullanılabilir aslinda ama bu fiyata bana 2 tane vermeleri lazim bundan 17 bin nedir ya bu arac bu fiyat ile Türkiyemizde tutmaz tutmasinda zaten

Elin Hintlisi kadar olup şu motordan bozma araci bile yapamıyoruz ya helal olsun yinede Hintlilere, gerçekten cok üzücü şöyle yerli bir araç bile yapamadik ya ..

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

yayaya çarpsan sen ölürsün bu ne

+1

Yan rüzgarda uçar bu be
  • 17 bine 2. el güzel arabalar var yok ben trafikte rahat edeyim dersen zaten bununla edemezsin gidip motor alman lazım. 5000 tl olsa alınır ama 17 bin verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

17 bine 2. el güzel arabalar var yok ben trafikte rahat edeyim dersen zaten bununla edemezsin gidip motor alman lazım. 5000 tl olsa alınır ama 17 bin verilmez

+1

5.000 verilmez aslında ama neyse...
    Ucube gibi bişey
  • bir tane güçlü motorlu bir motosiklet alıp etrafını saçla çevirmek gibi bir şey olmuş. Şehirler arası yolda gitmez bu araba, bizim yollarımıza uygun değil.
  • Adana'da eski adliye karşısındaki motorsiklet bayisinde var, yakından görüp incelemek isteyenlere duyurulur.
  • Tam İstanbul trafiğine göre bir araç.

• bunu şimdi 5 cm yay, cakma xenon, amerikan park, vtec janti takip 25'e satarlar.

• ici cok kalitesiz ve camlarin naylon olmasi tamamen bitirdi arabayi benim gozumde Tata Nano modeline bakin hem ici olmasi gerektigi gibi hemde camlari filan normal araba gibi ancak dis tasarimini begendim ben bajaj in ankarada bahcelideki bayisinde var arac bakmak isteyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosm1th -- 24 Kasım 2015; 10:48:28 >
  • Bedava verseler almam icine bakarmisiniz o parayi hak etmiyor

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.