Şimdi Ara

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
47.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece ümraniye de gördüm adam almıs kullanıyordu valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayn

bir tane güçlü motorlu bir motosiklet alıp etrafını saçla çevirmek gibi bir şey olmuş. Şehirler arası yolda gitmez bu araba, bizim yollarımıza uygun değil.

zaten şehirlerarası için değilki, şehiriçi kullanasın diye yapılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosm1th

ici cok kalitesiz ve camlarin naylon olmasi tamamen bitirdi arabayi benim gozumde Tata Nano modeline bakin hem ici olmasi gerektigi gibi hemde camlari filan normal araba gibi ancak dis tasarimini begendim ben bajaj in ankarada bahcelideki bayisinde var arac bakmak isteyenlere

Tata nano gerçekten güzel duruyor benim hoşuma gitmişti ama Türkiyede ve Avrupada güvenlik testini geçemediği için satışı yok diye biliyorum nano nun carpisma testini izlemistim arac hurdaya dönüyor eziliyor kağıt gibi resmen ..

Bajaj qute ide motorsiklet diye geçtiği icin satışına izin verilmis zaten ve 60 km carpisma testini başari ile geçmiş izin almış ondan avrupada ve ülkemizde satışa çıktı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir güvenliğin olmadığı , çarpışma testi vs. güven verici bir sunum yapılmadığı ve sadece ama sadece "ekonomik şehir içi aracı" olarak tanıtılan bu aracı almak için ucuz bir can gerekir. ekonomi yaparım deyip canımı riske atamam. yeri geldiğinde şehir içinde bile 80 km hızlara çıkmak zorunda kalabiliyoruz.. binenin canına verdiği değerden şüphe ederim..şehir içi 30 km hızla bile bu araç risk oluşturur. devrilmesi ve savrulması oldukça mümkün ki devrilse ve savrulursa hele hele ki bir takla atma durumu....allah korusun ki çok kötü senaryolar geliyor insanın aklına..koltuklar eski tahta divan bozması , o direksiyonun kazada sürücünün içinden geçeceği aşikar..sağında solunda bulunan malzemelerinde kazada parçalanınca neremize kaçacağı belirsiz..bir motorsiklet sürücüsü her daim riskin farkında ve riske göre hareket eder..ancak buna güvenip de sakın ola ki risk almayın....17.000 TL + fiyat ödeyeceksem ekonomisinden çok beni güvenliği ilgilendirir..ve malesef güvenlik bu araçta güneşliğe konacak Ayet-el Kürsi'den daha az..çok küçük yerleşim yerlerinde kullanmak mümkün ancak metropol şehirler ve nüfusu yüzbinlerle ifade edilen yerlerde kesinlikle riskli.yinede alana hayırlı olsun, kazasız belasız binsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaladon -- 24 Kasım 2015; 13:17:02 >

• Bugun bir tane gordum motorla giderken. Karsimdan gelirken arac solluyordu saga sola yalpalaniyor bildigin manevrada. Zannimca Cok kolay devrilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Yokuş çıkmaz diyenler

3:30 baksınlar

http://www.sozcu.com.tr/2015/otomotiv/en-ucuz-otomobili-ilk-kez-sozcu-tv-test-etti-987741/

Amerikan park mı yapmışlar birde

• kaloriferi var mı acaba?
  • Üste biraz daha koyun gidin 2.el bir smart alın.
  • Şu araçta pickuplar gibi ötvyi düşük tutsalar nolur sanki 2000 dolara gelen ş aracın bayi fiyatı olsun 3bin dolar da insanımız motosiklete bineceğine yaz kış buna biner ekonomik ekonomik yok ama nerde bizde böyle devlet inanın 3bin dolar olsa ben bile alırdım nolacak biner gezerim şehir içinde heryere gidilir bununla yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: megaladon

hiçbir güvenliğin olmadığı , çarpışma testi vs. güven verici bir sunum yapılmadığı ve sadece ama sadece "ekonomik şehir içi aracı" olarak tanıtılan bu aracı almak için ucuz bir can gerekir. ekonomi yaparım deyip canımı riske atamam. yeri geldiğinde şehir içinde bile 80 km hızlara çıkmak zorunda kalabiliyoruz.. binenin canına verdiği değerden şüphe ederim..şehir içi 30 km hızla bile bu araç risk oluşturur. devrilmesi ve savrulması oldukça mümkün ki devrilse ve savrulursa hele hele ki bir takla atma durumu....allah korusun ki çok kötü senaryolar geliyor insanın aklına..koltuklar eski tahta divan bozması , o direksiyonun kazada sürücünün içinden geçeceği aşikar..sağında solunda bulunan malzemelerinde kazada parçalanınca neremize kaçacağı belirsiz..bir motorsiklet sürücüsü her daim riskin farkında ve riske göre hareket eder..ancak buna güvenip de sakın ola ki risk almayın....17.000 TL + fiyat ödeyeceksem ekonomisinden çok beni güvenliği ilgilendirir..ve malesef güvenlik bu araçta güneşliğe konacak Ayet-el Kürsi'den daha az..çok küçük yerleşim yerlerinde kullanmak mümkün ancak metropol şehirler ve nüfusu yüzbinlerle ifade edilen yerlerde kesinlikle riskli.yinede alana hayırlı olsun, kazasız belasız binsin..

bajaja iyi demiyorum yanlış anlamayın ancak 40 bin liralık polo nun 64 km hızla önden çarpma testinede bir bakın hava yastıksız versiyonu sıfır yıldız alıyor. onu niye kuruğa girip alıyorsunuz ? yine i10 da aynı şekilde sıfır yıldız alıyor. keza ford fiestada öyle. insanların parası yok evleri ile işleri arası belediye otobüsüle 4 saat araba ile 15 dk sürüyor adam nasıl o yolu her Allahın günü gidip gelsin? kim istemez mercedes bmw almayı. Türkiyenin ekonomik olarak dengi olan ülkeler brezilya arjantin hindistan ancak bizdeki lüks merakı yüzünden bu kadar kaliteli araçlara biniyoruz yoksa bu araç bile bize fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 12 Aralık 2015; 17:06:43 >

• İkinci eli 1 seneye kadar düşer piyasaya ileride ikinci el fiyatı 5,6 bin e felan düşerse anneme yada esime alırım ben fakat bu fiyat çok uçuk keşke sıfıri 7 bin felan olsaydi acayip satardı, bu şekilde bu araç satilmaz ya fiyatda revizyona gidilir yada bu araç unutulur gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 25 Kasım 2015; 2:02:59 >
  • Ben buna binmeye utanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

Orijinalden alıntı: megaladon

hiçbir güvenliğin olmadığı , çarpışma testi vs. güven verici bir sunum yapılmadığı ve sadece ama sadece "ekonomik şehir içi aracı" olarak tanıtılan bu aracı almak için ucuz bir can gerekir. ekonomi yaparım deyip canımı riske atamam. yeri geldiğinde şehir içinde bile 80 km hızlara çıkmak zorunda kalabiliyoruz.. binenin canına verdiği değerden şüphe ederim..şehir içi 30 km hızla bile bu araç risk oluşturur. devrilmesi ve savrulması oldukça mümkün ki devrilse ve savrulursa hele hele ki bir takla atma durumu....allah korusun ki çok kötü senaryolar geliyor insanın aklına..koltuklar eski tahta divan bozması , o direksiyonun kazada sürücünün içinden geçeceği aşikar..sağında solunda bulunan malzemelerinde kazada parçalanınca neremize kaçacağı belirsiz..bir motorsiklet sürücüsü her daim riskin farkında ve riske göre hareket eder..ancak buna güvenip de sakın ola ki risk almayın....17.000 TL + fiyat ödeyeceksem ekonomisinden çok beni güvenliği ilgilendirir..ve malesef güvenlik bu araçta güneşliğe konacak Ayet-el Kürsi'den daha az..çok küçük yerleşim yerlerinde kullanmak mümkün ancak metropol şehirler ve nüfusu yüzbinlerle ifade edilen yerlerde kesinlikle riskli.yinede alana hayırlı olsun, kazasız belasız binsin..

bajaja iyi demiyorum yanlış anlamayın ancak 40 bin liralık polo nun 64 km hızla önden çarpma testinede bir bakın hava yastıksız versiyonu sıfır yıldız alıyor. onu niye kuruğa girip alıyorsunuz ? yine i10 da aynı şekilde sıfır yıldız alıyor. keza ford focusda öyle. insanların parası yok evleri ile işleri arası belediye otobüsüle 4 saat araba ile 15 dk sürüyor adam nasıl o yolu her Allahın günü gidip gelsin? kim istemez mercedes bmw almayı. Türkiyenin ekonomik olarak dengi olan ülkeler brezilya arjantin hindistan ancak bizdeki lüks merakı yüzünden bu kadar kaliteli araçlara biniyoruz yoksa bu araç bile bize fazla.

siz konuyu tamamen yanlış anlamış ve dediklerimi saptırmışsınız.. isteyen istediğine biner..zaten yazının sonunda da özellikle belirttim..alanada hayırlı olsun kazasız belasız binsin diye..ayrıca sıfır yıldız aldı dediğiniz polo versiyonu türkiye'de mevcut değil diye biliyorum (yanlışsa düzeltiniz) ve kimseninde sıraya girip aldığı yok..olanaklardan bahsedelim olmayanlardan değil.. bu araç bile bize fazla demişsiniz.bu kadar hakir görmeyin koskoca memleketi..benim aracım ne mercedes ne bmw ne de o araçlarda gözüm var. aynı zamanda nasıl gitsinler o yolu demişsiniz..ben motorsiklete biniyorum tavsiye ederim.. son olarak belirtmek istediğim can sizin para sizin alıp kullanınız.herkesin görüşüne saygım var..saygılar.

• Simdi mahalleden geçiyordum da tamircide 10 tane kadar VW kamlumbaga gördüm.
    Bir tanesini alsam biraz masraf yapsam nasıl olur diye düşündüm.
    Bu mu o mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 25 Kasım 2015; 18:50:10 >
  • ne oldu bu araç hiç satılmadı galiba? forumdan alan kullanan yok mu
  • Muhtemelen öyle hocam da ; bu tamirci onları ucuz fiyata toplayıp üstünü açıp o şekilde satıyormus diye ogrendim

• Harbi focusun sıfır aldıgı testi merak ediyorum bir focus sahibi olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lada xraylari bekliyordum ama sanırım gelmez gelsede alman zaten barı baja bakayım ucuz yollu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

Lada xraylari bekliyordum ama sanırım gelmez gelsede alman zaten barı baja bakayım ucuz yollu :)

Lada hayatta gelmez... gelse de 40 binin altina gelmez

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.