Şimdi Ara

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
47.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suzuki maruti alin. 10 numara araba. Temizini 8.500 - 10bin arasi bulursunuz. 1 litreyle 20km gidersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alacak adamın aklına şaşarım. Dort tekerli tabut resmen. 17bin e ikinci elde ne araçlar var. İnşallah kimse alıp başına bela etmez.

Bu arabayi (!) almak bir nevi devlete bağış yapmak gibi bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Fiyat yüksek. Bu tarz bir şeyin 10 bin TL den satılması gerek ki iyi bir talep gelsin. 2.olarak da yahu kardeşim böyle bir şey yaptınız iyi güzel de o yan camlardaki fermuarlı plastikler nedir öyle. cam yapıp uyduruktan bir kol ile aç yapa yapmak bu kadar mı zor ve maliyetli. bu 2 kriter yapılsın bence ciddi bir satış rakamı gelebilir.

Otomobilin, pardon motorun ağırlığı 399 kilo. 400 kilo altı olunca vergi 55 lira falan oluyor. Adamlar otomobilin herşeyinden kısmışlar, fazla ağırlıkları atmışlar.
    Özellikle yan camları türkiyede satışa sunulacağı için plastik fermuara döndürmüşler. Bunun yanında yan camlar bazı bayilerde cam olarakta satılıyor.

Youtube da sürgülü cam taktıranı gördüm. Çoluk çocuğa vermelik, yazlık veya küçük yerlerde; zevkine kullanmalık bir araç.
    Fiyatıda 16-17 bin çok fazla. 10-15 liraya palio var, neredeyse bununla aynı yakıyor. Büyük şehir trafiğinde bu araca göre +sı çok.
    Tek silindir 220cc motora göre 3-4 litre yakıt tüketimi çok çok fazla. Matahmış gibi yazmışlar birde. Yahu 2015 2016 model bir çok araba (gerçek araba) zaten 4-5 litre yakıyor..

Sadece saçmalık, küçük çocuğu olan zenginler oyuncak diye alabilir ancak.

• konyada gördüm bunu sanırım paket servis yapan bir lokanta veya pizzaci

• ikinci eli 6-7 bin liraya düşerse bende alır koyarım evin önüne bir adet
  • test videosunu izledim. kullanan arkadaşın çok yoruldugu her halinden belliydi. koltukları çok sert, çok gürültülü ve yorucu bir araç. çok dur kalk bir trafikte 2saat kullansanız dayak yemiş gibi olursunuz. bnm izledigim incelemede de yan camlar sürgülüydü. sanırım opsiyon olarak sunmuşlar. cihazda radyo vardı ama kullanan kişi gürültüden pek duyamıyordu.
  • Çok güldüm ya süper inceleme olmuş

• Bunu al, arka koltuğa Motor Yağı ve Yağ Filtresi filtresi koy,
    hı birde yakıt tankı 8 litre imiş, arka koltuğa birde benzin koymanızı rica edicim... :)
  • görüntüsü igrenç 16-20bin arabasına 2.el alırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

quote:

Fiyat yüksek. Bu tarz bir şeyin 10 bin TL den satılması gerek ki iyi bir talep gelsin. 2.olarak da yahu kardeşim böyle bir şey yaptınız iyi güzel de o yan camlardaki fermuarlı plastikler nedir öyle. cam yapıp uyduruktan bir kol ile aç yapa yapmak bu kadar mı zor ve maliyetli. bu 2 kriter yapılsın bence ciddi bir satış rakamı gelebilir.

Otomobilin, pardon motorun ağırlığı 399 kilo. 400 kilo altı olunca vergi 55 lira falan oluyor. Adamlar otomobilin herşeyinden kısmışlar, fazla ağırlıkları atmışlar.
    Özellikle yan camları türkiyede satışa sunulacağı için plastik fermuara döndürmüşler. Bunun yanında yan camlar bazı bayilerde cam olarakta satılıyor.

Youtube da sürgülü cam taktıranı gördüm. Çoluk çocuğa vermelik, yazlık veya küçük yerlerde; zevkine kullanmalık bir araç.
    Fiyatıda 16-17 bin çok fazla. 10-15 liraya palio var, neredeyse bununla aynı yakıyor. Büyük şehir trafiğinde bu araca göre +sı çok.
    Tek silindir 220cc motora göre 3-4 litre yakıt tüketimi çok çok fazla. Matahmış gibi yazmışlar birde. Yahu 2015 2016 model bir çok araba (gerçek araba) zaten 4-5 litre yakıyor..

Tabi sen motosikletlerin ne yaktığını bilmediğin için normal araba zaten neredeyse aynı yakıyor dersin.
    Bence çok az yakıyor. Bu araba 400 kilo. Ve içinde 4 kişiyle gidebiliyor. Ayrıca 40 liralık benzinle 250 km yol gidiyor.
    Hadi hesaplayalım. 4.5 liradan hesaplasak (40 lira denildiğinde benzin o fiyattaydı) km de 16 kuruş yakıyor diyelim.

Benim az yakan motosikletim bile km de uzun yolda 12 kuruş yakıyor. Ama motor 156 kilo. Ve ben de 4 kişi değil kilom yüzünden 2 kişi sayılırım.

Normalde evet , km de 17 kuruş yakan arabalar bile var. Ama motorlar öyle değil. Ve bunda da motosiklet motoru var.

http://www.yakittuketimi.net/yamaha-xmax-400/
    Km de ortalama 4.67 litre yakıyor. 4.5 ile çarp, 21 kuruş yapıyor. 17 kuruş yakan arabalar var. Sen ne diyorsun.

http://www.yakittuketimi.net/honda-fjs-600-silverwing/
    600 cc, FJS 600 Silverwing. 100 km de 6.66 litre, yani km de 30 Kuruş yakıyor.

http://www.yakittuketimi.net/yamaha-yzf-r1/
    Yamaha 998 cc. 1000 bile değil. Km de 47 Kuruş.

• Buna güvenip te canımı emanet etmem. Gerçi o kadar riske atacak kadar bir performansı da olmaz da, neyse.

• Motosiklet çok daha güvenli.Aracın bir ağırlı yok bir kaza direk savrulacak.

Üstü açılan birşey yapsalar kırsal alanda tatilde kullanılır fakat bu şekil bu fiyata kullanıla bilinen bir otomobil alınır.

Tek merak ettiğim türkiyede kaç adet satıldı ve alanlar kim.

• Satılamazki alan adama demezler mi bu nedir araba ise 16-17,000 tl arac bulunur ustelik 2014-2015 Dacia-Fiat vb..
    -motosiklet sayılmaz zaten yarı fiyata Sym-Kymcı 250cc Enjeksiyonlu Kaliteli scooter alınır (otomatik) 6,500-8000tl
    -orta kalite büyük tekerlekli 200-250cc Atv alınabilir kasa ile her yerde kullanılabilir en azından insana Guc Guven verir ..
    -fiyat makul olsa 10,000 tl belki alan olur veya az indirim 24 ay taksitle alınır ayda 650 tl x24 ay gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo modeli çıkmış 13bintl hoşuma gitti is icin kullanılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 bine bu arabayi ankarada alan adama pek akilli gozuyle bakmam. Temiz 98 clio cekersin az da yakiyo klimasida var gerek yok.

• Bir kaç kere gördüm bu araçtan. Çayırovadaki otoban yolunda ve kurtköy rampasındayken görmüştüm. Motor küçük ve etkisiz bir 4 tekerlek için o yüzden araç çok yavaş gidiyor. Otobana otoyola uymuyor yani bu araç. Şehir içi kullanılır o ayrı. Ama soğuk iklimli bir yerdeyseniz almayın yalıtım yok. Araçta ısıtıcı fan varmış ama pek işe yaramaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-auto-system-otomotivden-bajaj-qute-336592539/detay
    ARACIMIZDA EXTRA OLARAK CAM,MERKEZİ KİLİT,VE KALORİFER SİSTEMİ 1.425 TL'DİR ...demişler.
    artık bu özellikleri de monte edebiliyorlar demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

quote:

Hocam daha önce motorsiklet kullanmadınız sanırım. Ortalama bir scoter bile en az 12 -16 kuruş yakar ki bu 200 cc de en az 16 -17 kuruş. Bu fiyata palio var fakat aldığınız araba en azından 15 yaşında olacak ve dünya kadar sorun çıkarma potansiyeli var. Ayrıca aldığınız palio benzin + lpg olacak ve palio denen araç piyasada en fazla tüketime sahip olan araçlardan birisi. Palio en azından 30 krş lpg de yakar. 4 - 5 lt yakan araçlar var fakat sıfır olarak karşılatırma yaparsak piyasada ki en ucuz araç 50 bin tl. İkinci el almaya kalkışırsak ortlama dizel bir araç en kötü 25 bin tl.

Ben burada bajajı savunmuyorum ama kıyas yaparken elma ile armut değil elma ile elma yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Bir kaç kere gördüm bu araçtan. Çayırovadaki otoban yolunda ve kurtköy rampasındayken görmüştüm. Motor küçük ve etkisiz bir 4 tekerlek için o yüzden araç çok yavaş gidiyor. Otobana otoyola uymuyor yani bu araç. Şehir içi kullanılır o ayrı. Ama soğuk iklimli bir yerdeyseniz almayın yalıtım yok. Araçta ısıtıcı fan varmış ama pek işe yaramaz.

Hocam ben Antalya da yalıyorum fakat bu aralar buralar bile çok soğuk burada binmek bile büyük sıkıntı.

Bir arkadaşım 3 tekerli elektrikli araç aldı çevresini ince profilden çevirip branda ile kapattı bununla aynı oldu diyebilirim. Maliyeti 3500 tl.
  • LİNK ÖLÜ..
    SİPARİŞ VEREMİYORUM
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.