Şimdi Ara

sıfır bilgisayara xp kurulmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DEVİL_BLACK

işlemci fanında kaynaklanıyor olabilir yeni tip işlemci fanları gıcık oluyor tam oturdugundan emin ol kasadan da kaynaklanıyor olabir dışarıda formatla kasadan dolayı şase yapıyor kesin

peki diyelim ki şase yapıyo bunun çaresi nedir ?yani kasam öle kalitesiz bişi de diilki değiştirim kasam enermax chakra
  • CD YI DEGISTIR YARAAINI GORURSUN PARCALARDA SORUN OLDUGUNU SANMIYORUM
  • Sorunun anakarttan kaynaklanıyor olabilir. Anakartın işlemci pinlerinin zarar görmüş olması ihtimali çok yüksek. Yeni aldığım bir anakart aynı sende olan hataları yapmıştı. İlk önce eksik dosyalar var dedi. Daha sonra hiç açılmadı. İşte bu; işlemcinin bazı pinlerinin anakarta değememesinden kaynaklanıyor. Ben bu hatanın benden kaynaklanmadığını ve fabrika yada paketleme kusuru olduğunu ispatlamıştım. Bana yeni anakart gönderdiler. Markası Gigabyte'dı. Tavsiyem, anakartın işlemci için ayrılan bölümüyle ilgilenmen. Belki eğilmiş pinler vardır. Yanlız cımbızla yapmaya çalışırsan daha iyi olur. Kolay gelsin.
  • anakartın işlemci pinlerini de kontrol ettim son derece düzgün hiç bi eğiklik yok gibi.. sonuç olarak servise götürmem gerekiyo ama hangi parçayı götürim anakart mı işlemci mi en iyisi ikisini de servise yollim ben hangiis arızalıysa o tamir olsun ah yaa bi sistem kuralım dedik şu şansızlığa bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbar20

anakartın işlemci pinlerini de kontrol ettim son derece düzgün hiç bi eğiklik yok gibi.. sonuç olarak servise götürmem gerekiyo ama hangi parçayı götürim anakart mı işlemci mi en iyisi ikisini de servise yollim ben hangiis arızalıysa o tamir olsun ah yaa bi sistem kuralım dedik şu şansızlığa bak

Dostum birebir aynı hatayla ben karşılaştım. Aramdığım çare kalmadı yapamadım. En sonunda anakartımı (Striker Extreme) çizgi elektroniğe götürdüm. 1 hafta onlarda kaldı test ettiler onlarda başaramadı ve anakartımı değiştirdiler. Anakart değiştikten sonra herhangi bir sorunum kalmadı. Saygılar.

• 250 gb hdd'den kaynaklı. 'yi tamamen formatla sonra xp ile biçimlendir sadece 125 gb'sini görecek. sende onun içinden sadece tek parçayı biçimlendir. sonra sp2 yükle ve geri kalanı parçalayıp biçimlendir ;)
  • slm bende de benzer bi sorun olmuştu. haftalarca uğrastım windows kurarken mavi ekranda dosyalar kopyalanıyor yazdığı yerde bi yerden sonra kopylamıyodu (format attılıyodu sonra kurmaya çalışırken). ne hikmetse sorun ramden kaynaklanıyomus hala inanamıyorum ama kendim test ettim onayladım(iyi ki 2 tane ramvar da). cdnin sağlamlıpından eminsen RAM olayını es geçme bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dred -- 13 Eylül 2007; 18:25:05 >
  • bendede oldu tabi sata kablosunu değiştik ,cd room ve ram değişti format attık ,yani 1 değil 3 arıza çıkmıştı .
  • ben formatı tamamlayana kadar 3 tane xp cdsi değiştiriyorum hepsinde bi eksik oluyo bencede cd kaynaklı
  • cd degil diyor arkadas cd romdur belki
  • arkadaşlar şimdi uzay sistem kurdum xp kuruldu ama bazı programlar yüklenirken yine kopyalama hatası veriyo acaba kasa şasi mi yaptı gerçi şimdi kurulduktan saonra kasaya taktım çalıştı ama arada yine problem çıkarıyo bana ram sorunu gib gelmeye başladı haksız mıyım ?
  • örneğin service pack 2 bende ayrı cd olarak bulunyo onu yüklerken hata veriyo (cd demeyin cd sağlam )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.