Şimdi Ara

Sıfır bina (inşaat) tavsiye beklenir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dragon_Age

Beyaz da olabilir . Parke konusunu düşünmem lazım.

Hocam size tavsiyem birbiriyle uyumunu gormeden almayin kaplama malzemesi hali vb. Pinteresttir, instagramdir "interior design" diye aratip bir bakin hangi malzemeyi ne ile kullanmislar. Ahsap agirlikli odaya aydinlatma ne kullanmislar.

Yoksa ordan onu burdan bunu alirsaniz ev tabiri caizse cin k.....ne doner.

Mesela degisik bir sey isterseniz yatak odasi tavanina ayna koyabilirsiniz. Daire kapisina yakin bir yere ayna koyun ustunuze basiniza cikmadan bir daha bakmak icin. Kucuk tuvaletiniz varsa ebeveyn odasinda gardrop sekline getirip kullanabilirsiniz askilar vs.

Ben mimarlik ogrencisi oldugum icin fikir cok. Ozellikle fikir almak istediginiz bir konu olursa yazabilirsiniz yine zevkle cevap veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Ayna ana kapıdan girişin tam karşısında ona uygun bir yer var. Oraya koymayı düşünüyorum. Özellikle alt tesist olarak daha başka ne yapılabilir onu düşünüyorum. Tavsiye ve yorumun için teşekürler.
  • Evin antalyadaymis o halde guzel bir klima sistemi kurmak cok isine yarayabilir. Onun disinda anladigim kadariyla farkli birseyler yapmak istiyorsun o zaman su akilli ev olaylarina girebilirsin. Mesala agustosta kurdugun klima sistemini eve gelmeden yarim saat once cep telefonunla acarak buz gibi bir eve girebilirsin. Ayrica sesle yanin akilli aydinlatma yapilabilir. Ve de son onerim eger bekar yasiycaksan kiyafetlerin icin extra bolme yaptirabilirsin guzel olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.