Şimdi Ara

Sıfır bina (inşaat) tavsiye beklenir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İki hafta önce Antalya'dan bir daire satın aldım. 5 kat . Doğu güney. Bina şu anda inşaat aşmasında. Sizlerden tavsiyeler bekliyorum.

Standart donanımlar

* Telefon kablosu (cat6)
    * Uydu hattı.

Extra yaptıklarım.

* oturma ve misafir odasına tavandan ses tesisatı çektirdim.
    * Asma tavanlara spot ve led ayrıca avize.
    * Ups hattı ( amatör) oturma ve misafir odalarına birer adet ışık ve priz yaptırdım.

Yaptırmak istediklerim (karasızım)

* Banyo armatür grupları ankastre mi yapsam.
    * Koridor tavanlarına Plexi (resimli) yaptırılsa hoş olurmu.
    * Odaların rengini ne yapsam

Extra hangi tesistlar çektirilebir tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Age -- 4 Haziran 2016; 23:27:16 >

• Ooo buradan ne oneriler cikacak simdi sana :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Age -- 4 Haziran 2016; 22:29:37 >
  • Ben bu rengi beğeniyorum kendi odam için kaydetmiştim boyatmadım ama
    https://www.marshallboya.com/tr/carpim#colorSpaceId=73714&colorId=1186232
    Plexi olmasın bence çirkin durur. Ups alacaksanız kombi için sinüs dalga üretenlerden almanız gerek diye biliyorum bir yerde böyle okudum kare dalga üretenler içinde kendi sigortası olan bilgisayar güçkaynağı şarj aleti gibi şeyler içinmiş, sinüs dalga üretenler de motorlular için buzdolabı kombi vb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ses tesisatı ne anlamadım hoparlor tv vb seyler baglamak ııcn mı
  • gokkusagi seklinde boyayabilrsin odalari. duvarda renk gecisi gokkusagi renkleri seklinde komple.
  • Hocam yanlis anlamayin kac bin tl bende alicagim fiyati ogrenebilirmiyim

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Evet . Güzel bir anbiyans yaratıyor.
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Doğru renk seçeneği bizi bayağı uğraştıracak. Açıkçası beni dinlendirecek . Ruhumu yenileyecek bir renk istiyorum. Umarın bulurum. Plexi için niye öyle düşündünüz merak ettim. Ups hakkında ki fikirlerini dikkate alacağım. teşekkürler.
  • misafirmemo M kullanıcısına yanıt
    Niye yanlış anlayalım hocam 135m* 167 tl ye aldım. Benim için önemli olan evi kendim istediğim gibi dekore etmek. Güzel olacak umarım.
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    tavsiyelerin için teşekkürler. gözü fazla yormayacak bir renk düşünüyorum.
  • Koltuklarin gelecegi yerlerde yere priz konabilir. Tabii bunun icin parke yaptirmak gerek.
    Anten kablosuna ek odadan odaya hdmi cekilebilir.
    TV nin gelecegi yere modemin gelecegi yerden lan kablosu (ciddi)
    Koridora yeri aydinlatacak sekilde yerden 40-50 cm yuksege fotoselli isik taktirabilirsiniz. (Bunlar hazir satiliyor zaten elektrikciden)

Koridora oyle pleksi falan koydurtmayin sakin.

• Tuvaleti balkona alın hocam.

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Teşşekürler tavsiye için. Odalarda yeterince priz var. Lan konusu düşünüyorum. Evin her odasına cat6 geliyor. Acaba diyorum. Modemi merkeze alıp bütün odalara internet mi dağıtsan . Karasız kaldım.
    Koridora fotoselli işıktan yaptırdım yazmayı unutmuşum. Yüksekliği yerden parkenin üstünden 10 - 15 cm arası. Mavi renk olacak şekilde. Daha doğrusu öyle mavi düşünüyorum. Plexiye herkez karşımı yav

Birde koridor ve mutfağa parkemi yaptırsam fayans mı ne dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kermit kurbağacılık

Tuvaleti balkona alın hocam.

Alemsin Hocam . gece gece iyi güldürdün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon_Age

Teşşekürler tavsiye için. Odalarda yeterince priz var. Lan konusu düşünüyorum. Evin her odasına cat6 geliyor. Acaba diyorum. Modemi merkeze alıp bütün odalara internet mi dağıtsan . Karasız kaldım.
    Koridora fotoselli işıktan yaptırdım yazmayı unutmuşum. Yüksekliği yerden parkenin üstünden 10 - 15 cm arası. Mavi renk olacak şekilde. Daha doğrusu öyle mavi düşünüyorum. Plexiye herkez karşımı yav

Mutfak'ta dökülen saçılan çok olur hocam kalebodur iyi gider temizlik açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda gördüğüm bütün yeni inşaatlarda parke yapılıyor. Tavsiye etmez misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon_Age

Hocam isigi mavi yapmayin. Gece uyandiginizda gozunuzu yakar. Beyaz yapin tavsiyem. Mutfak ve koridor icin de ahsap degil tas oneririm. Darbedir, sudur parkede caninizi sikar.

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Beyaz da olabilir . Parke konusunu düşünmem lazım.
  • Yerlere gazete ser
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.