Şimdi Ara

Sıfır Binada Tıkanan Klozet Nasıl Açılır.! [DH'nin en OKtan konusu] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son güncellemeyi yeni mesajla yapayım dedim...

müteahhit ile yaptığım görüşmeler sonucunda bu gün bir ekip gelip gideri açacak.

vidanjör, bildiğim kadarıyla, bina giderlerini açmak için kullanılıyor... daire gideri için çağırıldığını duymadım...

2 saat içinde gider açılmış olacaktır diye tahmin ediyorum..

Şu anda okuldayım.. Telefonun şarjı bitmek üzere... o yüzden ancak 18.00 19.00 sularında konuyu son kez uplayıp bırakacağım.
  • 90 derecelik dirseklerle tahliye edilmeye çalışıldığı için bizim klozetin atık suyu çok da fazla olmayan peçete birikintisi o dirseğe takılmış...

gelen arkadaş klozetten içeri daldırdığı aletle açmış boruyu

evde olan arkadaşımın söylemesine göre banyonun yerleri OKlu peçeteli sulu bir haldeymiş...

umarım büyük bir kısmını o temizler de ben eve gittiğimde detayla uğraşırım...

konuyu takip ettiğiniz için teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehmiugur

quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Savas gunlugu gibi yemin ediyorum. Okudum ve sonlara dogru anirarak guldum .

Bu arada en moktan hikaye olmasi icin biraz gelistirmen lazim cunku yanlisim yoksa daha once forumde evi mok basan bi konu vardi :D

istersen o bold ile yazdığım konuyu anlatayım...

Moklar dere olmuş taşmıştı küvetten... Kovayla küvetten mok alıp bahçedeki gidere döküyorduk...

Dışarı özellikle çıkmıyorduk ki temiz hava kokusuna alışıp da içerde çalışamamazlık olmasın...

Okurken iyide mok icindeyken cok iyi degildir heralde kolay gele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.