Şimdi Ara

Sıfır BMW ne kadar beklerim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
13.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Selamlar. Borusan'ın haftalık muhasebe günü vardı. Iki sene önce perşembe günüydü bu. O gün yatırmışlardı benim ödemeyi. Bur iki gün beklemiştim yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam.

• chako347 C kullanıcısına yanıt
    son durum nedir sizde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selamlar, bizde eylül ayında bmw x3 sipariş ettik aralık sonu bi ihtimal gelebilir dendi gelmedi beklemeye devam ettik şubat 22ye kadar üretimde olarak görünüyordu sonra yolda kısmına gecti ve teslimat tarihini 3 hafta gösteriyordu 3 hafta geçti mart 10da dağıtım merkezinde kısmına geçti faturada yarın kesilicek 20-23 mart gibi teslim edilicek galiba

• egenrc E kullanıcısına yanıt
    bugün aradılar cuma teslim edicez dediler ama cuma teslim almayacağız büyük ihtimal pazartesi artık

• Siparişler uzun zaman alıyor fiyat sabitleme oluyor mu ya da takas aksesuar falan koyup fahiş fiyat istiyorlar mı

• Kıngsmannnnn K kullanıcısına yanıt
    Evet siparişler cidden uzun sürüyor ve hatta Avrupada dahi bundan şikayetçi olanlar var forumlarda. Fiyat sabitleme zaten içinde bulunduğumuz enflasyon sarmalında pek mümkün değil. Takas, aksesuar, detailing vs hiçbir şeyin zorunlu tutulduğunu görmedim/duymadım. Arabanın fatura bedeli teslim zamanında ne ise sizden de o tutarı ödemeniz bekleniyor.

• lieut_gkhn kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam aydınlatıcı oldu gayet acil sorunu olmayanlar için ideal gibi… aksesuar , cam filmi vs ek ücrette istemiyorlarsa sipariş vermeyi düşünüyorum . İkinci elde liste fiyatından yüksek vermektense beklemek istiyorum .

• Kıngsmannnnn K kullanıcısına yanıt
    Sadece uzun süre beklemek zorunda olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Kimse aracın ne zaman geleceğini garanti edemez. Benim araç üretildikten sonra bir ay Almanya’da gemiye yüklenmeyi bekledi. Toplamda 150 gün sonra teslim aldım aracımı. 5 ay sonra ülkede ne olacağını tahmin etmek maalesef çok da mümkün değil.

Bu arada ikinci ay içindeyken başkasının siparişini iptal ettiği araç teklif edilip hemen araca kavuşabilirsiniz, orası da belli değil tabi ki.

• Merhabalar, BMW araç rezervasyon sistemi nasıl çalışıyor? Aracın gelme süresi ne kadar sürüyor ve alınan kapora miktarı nedir? Tecrübe yaşayan arkadaşların açıklamasını rica ederim. Saygılar.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt

Selamlar, siz bunu nasil görebiliyorsunuz aracin nerede ve hangi asamada oldugunu yani?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.