Arkadaşlar selamlar BMW Web sitesinden bir araç için ön rezervasyon yaptım 75 bin tl kapora ödedim 2 tane sorum var
Diğer sorum ise şu: Sistem ocak 2023 teslim diyor fakat satış temsilcisi bey bu süre daha da kısalabilir dedi. İnternette araç bekleyen insanları gördüm fakat 7 ay gibi bir süre bekleyen kimseyi görmemiştim. Sizce gerçekten 7 ay bekler miyim yoksa bu verebildikleri en fazla süre midir? |
Sıfır BMW Ne Kadar Beklersiniz?
BMW'nin sıfır araç teslim süreleri, seçilen modele ve mevcut stok durumuna bağlı olarak değişkenlik gösterir. BMW'nin online satış platformu veya yetkili bayileri aracılığıyla BMW ön rezervasyonu yapabilir veya BMW sipariş takibini gerçekleştirebilirsiniz.
Sıfır BMW araçların teslim süreleri, genellikle aşağıdaki faktörlerden etkilenir:
- Model popülaritesi: Popüler modeller daha uzun teslim sürelerine sahip olabilir.
- Stok durumu: İstediğiniz model stokta mevcutsa, teslim süresi daha kısa olacaktır.
- Özel özellikler: Aracınıza özel özellikler eklemek, teslim süresini uzatabilir.
BMW ön siparişi vererek, istediğiniz modelin sıraya girmesini sağlayabilirsiniz. Ancak, teslim süresi yine de değişebilir. BMW stok sorgulamasını gerçekleştirerek, mevcut stok durumunu öğrenebilirsiniz.
BMW'nin yetkili bayileri, sıfır araç teslim süreleri hakkında en güncel bilgilere sahiptir. BMW'nin online satış platformunda da mevcut stok ve teslim süreleri hakkında bilgi bulabilirsiniz.
BMW sıfır araç teslim sürelerini etkileyebilecek değişken faktörler nedeniyle, tahmini bir teslim tarihi vermek zordur. Ancak, BMW'nin müşteri hizmetleri ekibi veya yetkili bayileri, size mevcut teslim süreleri hakkında daha fazla bilgi sağlayabilir.