2014-2015 f30 320i almak istesem yıllık ne kadar kasko bedeli ödenir? |
BMW alsam kaskosu ne kadar olur?
-
-
İlk kaskon ise tahmini 9 10 bin çıkar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10-15
-
10 rahat, üstüne de arabaya ve sürücüye bağlı olarak 5-6 gelebilir.
-
sicil çok temizse, hasarsızlık en üst kademeyse 3-5 bin çıkabilir. ilk kaskoysa yüksek, sicilde kazalar filan çoksa daha da yüksek çıkar. 20-25 bine kadar yolu var, sicil ve hasarsızlık önemli.
-
15 bin ama onu alabiliyosan bu soruyu sormaman gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç bedeli, risk düzeyi, yaşı ve geçmişi
Sürücü yaşı, ehliyet yılı, geçmişte sigorta-kasko kullandığı süre ve kaza durumu
Plaka-ikametgah
Her şirketin hesaplama yöntemi farklı olmakla birlikte genel kriterler bunlar. Düşük riskli küçük bir ilde 34 plaka araba aldığınızda a şirketi şehir riskini düşük alırken b şirketi 34 plakayı kriter yapıp yüksek riskli şehir görebiliyor. Geçmişte axa çağrı merkezine sormuştum, net kriterleri söylemeden yukarıdaki cevabı vermişti kabaca.
Tek kazam oldu yakın zamanda 2016 118i ye 8 bin tl ödedim yılbaşı öncesi. Yaş 26
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
minimum 500.000TL lik arabadan bahsediyoruz, kasko 20.000 bile çıksa yaptırılır çünkü eminim tek farı şu an o kadardır
-
bence de.
kaskodan ikame araç maraç da istemeden gerekirse gözden çıkarılabilecek klozları eleyip duruma göre her türlü yaptırmak lazım.
trafikte bir hata yapıp kazaya sebep olsanız milyonlarca ödeme çıkması işten değil. zaten yollar vahşi batı, hem yollar hem şöförler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 31 Mart 2022; 15:40:28 > -
civic 2009 araca daha önce hiç kasko yok 21,500 tl tek teklif çıkıyor :D
-
10,000 TL kasko çok abartılı
Varsa 1 serisine 10.000 TL kasko yaptıranlar göstersin
en fazla 8,000 TL olur.
Bana göre efendi efendi sürenlerin 8 yaşındaki arabaya kasko yaptırması da anlamsız, boşa masraf.
Ha f30'a biner yan yan gider tayfa e30 satıp f30'a geçeceksen özellikle terör klozunun da olmasına dikkat edin.
-
Kasko poliçesinde, trafik sigortasının karşılayamadığı miktarda hasarlar ve zararlar için de İMM vs klozlar falan olduğu için tamamen mantıksız sayılmaz.
-
Gecen sene 2300 tl yaptirmişdim f30a ful kasko
Yaş 30
kasko düşünen adamın 5 serisiyle ne işi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X