Bildirim
Fiorino alsam nasıl olur?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla bende aynı şeyleri düşünüyorum, 97 felicia var 2 çocukla ufak geliyor. modellemek için araba arıyorum ama. courier i çok beğendim ama bütçem yetmiyor 2011-12 bir fiorino alsam diye düşünüyorum, ama arkataraf çok rahatsızmış yorumlarını çok okudum. birisi caddy amotisörü takılınca iyi olur dedi ama pek emin olamadım. -
arac piyasasi oyle bir artti ki kamyonet ve ticari disindakiler mantiksiz kaldi. dusuk butce ile ticari cok ma tikli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet mantıklı, bende citroen nemo var fiorino ile aynı araba bilirsiniz. Tek dez avantajı her sene muayneye girecek olması. Onun haricinde konforu güzel ve az yakıyo, üstelik aile için çok uygun, doblo ve benzeri araçlar gibi büyükde değil aynı zamanda bagajıda ideal büyüklükte. Ben eşime otomatik vites araç almak için aracımı satmak durumundayım ihtiyacı olanla iletişim kurabiliriz.
imkanınız varsa doblo öneririm onun arka süspansiyonu daha iyi.
fiorinoda arka süspansiyon çok sert ve fazla zıplatıyor. -
sıfır konfor sıfır sıfır. konfor namına bişey bekleme
Alma bence baska arac bak
korando sports oneririm.. gemi gibi araba 40 45 e rahat bulunur. manuel dersen 30 35. 4x2 lerin vergisi de araba kadar. 2.0 dizel. ama 1.4 benzinli kadar yakiyor tl olarak.
Hocam çok büyük bu da
Arazide de çok başarılı. Girmediğim delik kalmadı. Arazi için tavsiye ederim.
Bööğ, kakaaağğğ, arka cama da tuğra yabıştıırrğğğ falan fıstık vesairciler daha doluşmamış neyse ki.
12 yıl doblo ile dolanmış, fio ile de yol yapmış biri olarak yazayım:
Her sene muayene ve modeldaşı bineklere göre verilen fazla vergi: takan için bir eksi.
Konfor: Binek kadar konforlu değil, ama bir at arabası da değil. (doblo daha oturaklı ve rahat)
Sağlamlık: orta karar, kırıcı kullanıma gelmez uzun süre. Ama yamyamlık yapılmazsa o motorun 1000.000km gideri vardır.
Hacim: bakmayın k.net görünmesine. çok da ahım şahım yükleme hacmi yok koltuklar açıkken, dikey yükleme avantajı var bineğe göre. Ne dedim ben; şunu dedim: örneğin içi dolu bir 50lik turşu fıçısı oto bagajına yatmadan sığmaz ama buna sığar.
Boyut: turşu dedik ya, küçücük fıçıcık bi şey. Birçok kişinin giremediği yere zank diye park eder, giremeyen adama en azından içinizden nanik çekersiniz. Park olayı süper ötesidir, tabi büyük şehirler için takılacak bir durum bu. Bu konuda derdi olmayanlar için önemi yok.
Parça ve bakım derdi: pilavcıda bile var parçası. Çok sattığı ve uzun süredir piyasada olduğu için yan sanayi desteği oturmuş durumda.
Sürüş keyfi: O ne bea... Fio dan bahsediyoruz, A noktasından B noktasına bizi götürecek bir eşşek... Ama buradan şunu çıkarmayın; 500 km yol yaptım da belim koptu da, baldırım uyuştu da, beynim çoynaştı da vs vs. Yok böyle birşey. Kara şanzıman massey kullanmıyorsunuz sonuçta. Punto ne kadar hırpalıyorsa sürücüsünü bu da o kadar hırpalıyor. (Üle yıllarca punto da sürdüm, fio punto kadar örselemedi beni, bu da kişisel bir detay)
Şu an aklıma gelenleri yazıverdim, belki yarar işe...
-
quote:
Orijinalden alıntı: tt.us
valla bende aynı şeyleri düşünüyorum, 97 felicia var 2 çocukla ufak geliyor. modellemek için araba arıyorum ama. courier i çok beğendim ama bütçem yetmiyor 2011-12 bir fiorino alsam diye düşünüyorum, ama arkataraf çok rahatsızmış yorumlarını çok okudum. birisi caddy amotisörü takılınca iyi olur dedi ama pek emin olamadım.
Bizzat benim 2010 fiorinom vardı. Monroe amortisör taktırdım bariz fark oluyor kesinlikle tavsiye ederim
En ucuz dizel arabalardan biri.Bu sebeple alınır. -
İkinci el Peugeot 301 işinizi görmez mi? -
2.0 ve ticari araca maaş yeter mi ? adam ev kirası veriyor , 2 çocuk varmış çocuk para yer. -
bu fıo nun vergisi ( mtv ) neye göre ödeniyor..
örnek 1.3 otomatik olanları var bu araç kamyonet mi yoksa ticarimi tek bildiğim 6 yıl üst dilim olduğu
2011 2012 2013 olsa mesela camlı olan mtv ne kadar.. -
K.netlerde 1,3 otomatik var mı bilmiyorum. Sanırım ruhsatta oto geçenler için o 1,3 otomatikler. Eğer dediğim gibi ise bildiğiniz otomobil gibi. Zira ruhsatta da otomobil yazar. Ha eğer kamyonetlerde de otomatik varsa (ki yanlış hatırlamıyorsam yok) "panelvan ve motorlu karavan" bölümünden hesap yapılıyor camlılar için, camsızlarda ise direk kamyonet bölümünden hesap yapılmakta. Her şekilde otomobilden vergisi yüksek. Ruhsatta oto geçen fioların da fiyatı yüksek :(((
Fio nun otomatiğini pek önermem. Lancia'nın selectroniğinden bile kimi zaman mutsuzum, fio için daha berbat diyor bizim usta. Fiatdaki tek kavrama robotlar içinde şu an için en iyi olanı 2012 sonrası lancialardaki selectronik imiş... "Lança" böyleyse diğerlerini düşünemiyorum. (Tamam, vurmayın, eskiden gerçekten memnundum ama 2-3 aydır hanımın tam otomatik sirionuna sarkıyorum, tam otomatikten sonra lancia (yani tek kavrama robot) halt etsin)
-
8yıldır binen arkadaş var aracından çok şikayetini duymadım bu piyasada araç fiyatları uçtu alınır her türlüde binilir ben olsam caddy alıeım en azından almana binmiş olurum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 Çocukla FOCUS'A sığamıyorsanız, Fiorinoya hiç sığmazsınız zaten. Fiorino ne bagaj olarak, ne de iç hacim olarak Focustan daha geniş bir araç değildir. -
aynen.. focusa sigamiyorsaniz fiorinoya da sigamazsiniz.. butce dahilinde linea bakabilirsiniz. bagaj falan yayla.
Benzer içerikler
- hyundai getz 1.5 crdi 3 silindir
- focus 1.6 ti-vct
- ford c max yorum
- megane 3 alınır mı
- ucuz coupe araba tavsiye
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X