sg83 senden aldığım otomatik seiko 5 günde 1 sn ileri gidiyor. Çok başarılı. Otomatik olupta 1 sn şaşan saat duymamıştım. Genelde 3 sn ve üzeri sapmaları duyduğumdan. Hatta Seiko 5 lerde günde 10-12 sn lere normal gözüyle bakıldığını anımsarsak 1 sn çok başarılı. Bu da benim kısmetim. Her mekanizma aynı zamanı tutmuyor illa ki fark oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tian92
sg83 senden aldığım otomatik seiko 5 günde 1 sn ileri gidiyor. Çok başarılı. Otomatik olupta 1 sn şaşan saat duymamıştım. Genelde 3 sn ve üzeri sapmaları duyduğumdan. Hatta Seiko 5 lerde günde 10-12 sn lere normal gözüyle bakıldığını anımsarsak 1 sn çok başarılı. Bu da benim kısmetim. Her mekanizma aynı zamanı tutmuyor illa ki fark oluyor.
Maşallah diyelim hocam :) Ben de ayda 4-5 dakika sapma oluyor diye biliyorum, sizin kısmetinize böyle denk gelmiş, inşallah böyle az sapmayla da devam eder ilerleyen zamanda da. Tekrardan hayırlı olsun diyeyim :)
süper ötesi bir saat. hayırlı satışlar hocam. keşke bu kadar pahalı yapmasaydı casıo alırdık :D
quote:
Orijinalden alıntı: PreD
quote:
Orijinalden alıntı: sg83
Casio G-Shock GF-8250-9JF Frogman ekledim.
süper ötesi bir saat. hayırlı satışlar hocam. keşke bu kadar pahalı yapmasaydı casıo alırdık :D
Hocam fiyat konusunda sonuna kadar haklısınız ve işin kötüsü her yeni Frogman modelinde fiyat biraz daha yükseliyor. Bir de Japonya' da yaşanan depremden sonra orada üretilen modellerin arzında da sıkıntı oldu sanırım, Frogman fiyatları epey yükseldi son 1 senede.