@eyupgucluer hocamdan siparişi vermiştim. Cihaz bugün elime ulaştı. Süreç boyunca Eyüp hocamın desteği, hızlı kargolaması ve her soruya hızlıca cevap vermesi ile süper bir sipariş deneyimiydi. Cihaz kutusu ve kendisi sıkıntısız olarak geldi, içinde de 90 adet oyun vardı. Keşke daha önce sipariş vermiş olsaydım, arkadaşlar ile o kadar eğlenceli oyunlar oynanıyor ki bayıldım. Alacak her kişi için tavsiye niteliğinde olur umarım. Hayırlı satışlar diler ve teşekkür ederim Eyüp hocam, satışınız bol olsun. |
Sıfır Çipli Switch Oled (revize fiyat) (4. sayfa)
-
-
Utandırdınız beni hocam gerçekten 🙏🙏🙏😊😊😊 ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Selamlar, Çipli Switch lerde online oyun oynayabiliyormuyuz mesela Ea Fc 24 ü oynayabiliyormuyuz -
Selamlar, emummc kurularak ve orijinal oyun ve online paket alarak oynayabilirsiniz, ama hersey kilifina uydurulsa bile banlanmama garantisi yok maalesef ______________________________
-
Hocam sizde çipli Switch Lite var mı peki varsa fiyatı nedir acaba
-
Pahalıya geliyor hocam o yüzden sipariş etmiyorum, ama ortalama 9500 10000 civarlarına mal olur 256 lik sd kartla ______________________________
-
Peki ben Lite versiyon alsam çip takma işlemini yapıyormusunuz yapıyorsanız maliyeti nedir hocam yurt dışından arkadaş Switch getirebilir bana da çip olayını nasıl halledebilirim acaba
-
Tabi hocam olur, cip takma işlemini 2500 tl ye yapıyorum ______________________________
-
Hocam bir tel alabilirmiyim whtspp dan konuşsak bir kaç sorum olacak -
Tabi hocam
532 152 5999______________________________
-
Yazıyorum hocam
-
Almayı düşünen varsa gönül rahatlığı ile tercih edebilir. EFT yapar yapmaz kargoya verildi. Eyüp Bey her türlü soruda hem özelden hem de whatsapp grubundan yardımcı olmaya devam ediyor. Cihaz da sapasağlam geldi. Severek kullanıyoruz. Tekrar teşekkürler.
-
Ben teşekkür ederim hocam 😊🙏 ______________________________
-
Kendisinden alışveriş yaptım. Gün içinde kargoya verildi. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. -
Merhaba ilk kez bir forma kaydolup mesaj yazıyorum,yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Geçen ay çocuğum için Japonya’dan Nintendo switch oled aldırdık. İçerisinde bir mario kartıyla oyun oynuyordu,şarjı tamamen bitti.akabinde şarja takıp açmaya çalıştığım da error yazan uzun bazı yazılar çıktı ve hemen akabinde kendi orijinal kablosu dahil olmak üzere hiç bir kablo ile şarj olmuyor.güç düğmesine basınca Nintendo yazısı çıkıyor,pilin boş olduğunu gösteriyor ama şarj olmuyor. Ne olduğunu hiç bir şekilde anlamadık,ürün yurtdışı olduğu için garantisi de yok, bu neden oldu acaba bir bilginiz var mıdır?
-
Switch dünyasını emu hariç uzaktan takip eden biri olarak deneyimleyesim var. Fiyatlarda bir güzellik olacaksa takipteyim... @eyupgucluer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 13 Ekim 2024; 1:9:23 > -
Yani rakamı dolara vurduğumuzda fiyatlar hiç bu kadar güzel olmamıştı emin olun 😊😊😊 ______________________________
-
Saat 16:03'de ödemeyi yaptım, yarım saat sonra kargo hazırdı. Switch Oled 512 GB SD kartlı olanı sipariş verdim. 2 güne teslim almayı umuyorum.
-
Fiyat takip.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X