Bildirim
sıfır corsa kasko fiyatları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Görüş sigorta şirketleriyle, zaten hepsi üç aşağı beş yukarı aynı fiyatları verirler.
Sende anlarsın kasko için ne kadar ücretin normal olduğunu. -
dostum mükemmel önerin için teşekkür ederim, daha önce nasıl düşünemedim hayret(!)
bu soruyu sormamdaki amaç, internette sağda solda 800 lira civarına kasko yaptırdığını söyleyenlerin nereden, hangi donanım ve motor seçeneğindeki corsalarına kasko yaptırdıklarını anlamak. ne profilde insanlar oldukları için bu teklifi alabildiklerini öğrenmek. zira benim aldığım en düşük teklif 1000 lira... -
500 liraya kasko yaptıranda var, hasarsızlık indirimi diye birşey aklına gelmemiş mi? Hayret (!) -
Yeni aldığım 2010 Corsa için Ankara'da Axa'dan tam kapsamlı kasko yaptırdım. Fiyat olarak 800TL tuttu. bunu da 12 taksite böldüler. -
Axa'dan kasko fiyatı aldık: Bizim geçen yıl kazamız vardı, 1000tl istediler. Eşim öğretmen.
Anadolu sigorta TSK ve Vakıf şirketleriyle ilgili olan kişilere indirim yapıyor.
1200tl normal fiyatı ama sicil numaramı verip indirimli bir fiyattan anadolu yaptırabiliriz.
Aracımızı aldığımız yerde her türlü sigortanın fiyatlarını çıkarmışlardı, neredeyse hepsi aynı ama en ucuz Axa'ydı.
Ayrıca yine eşimin üstüne olan 2004 Polo için taksitle 1370 lira ödüyorduk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X