Şimdi Ara

Sifir dacia dokker 1.5 blue dCi aldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Sitesine baktım ambiance donanım için 155 bin fiyat veriyor nasıl 132 bine aldınız?

• Bunun 75 beygirlik olanını kullanmıştım bir süre. Yakıtı kokluyordu. Bagajı da yapısı itibariyle süper geniş.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zed

Belliki otomobillerden fazla anlamıyorsunuz. 120 bg > 90 bg... Torkları da farklıdır zaten her araç aynı olmuyor.

Biriyle son viteste çıkarken diğeriyle rampa çıkmak için gerekirse vites düşüreceksiniz  

Alıntıları Göster

buralarda yenisiniz galiba 

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

buralarda yenisiniz galiba 

Alıntıları Göster

2004 den beri... yeni sayılırım. 

• bende çok araştırdığım sonunda fiat fiorina premio aldım harika 5 vites insanı yormuyor 1.3 dizel yakmıyor binip inmesi rahat araba gibi basık değil dacia ya baktım ama döşeme yok iç direklerde o yüzden hoşuma gitmemişti ama geniş araç hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zed

2004 den beri... yeni sayılırım. 

Alıntıları Göster

Otomobil Genel için söylemiştim 

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

Yil sonu ayagina veriyorlar yanliz 138 e aldim yukarda da 138 yazdim saniyorum ama yine de kontrol ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanaltay80 H kullanıcısına yanıt

Fiorinonun bagaj kapagi tek parca oldugu icin ve dokkerden de biraz daha kucuk oldugu icin tercih etmedim onlarin da fiyatlari gayet ekonomik

• Arif kullanıcısına yanıt
    Sürekli buralardayım ama siz yeni gördünüz herhalde
  • O arabadaki 0 6. vites ekonomi için düşünülmüş bir vitestir. Bir araba illa 6 vites olunca spor araba olacak diye bişey yok. Hayırlı olsun hocam bu arada Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanaltay80

bende çok araştırdığım sonunda fiat fiorina premio aldım harika 5 vites insanı yormuyor 1.3 dizel yakmıyor binip inmesi rahat araba gibi basık değil dacia ya baktım ama döşeme yok iç direklerde o yüzden hoşuma gitmemişti ama geniş araç hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..

Fiorino türü araba sırf inmesi binmesi için bile alınır :) aşırı keyifliydi kullandığım dönem. İki büklüm olarak bindikten sonra diğerlerinin keyfi olmuyor

• Ciddi ciddi dedigimi anlamiyorsunuz ama üşenmeyip tekrar yazacagim

Arac 6. VİTESTE 100 KM HIZ İLE 1600 DEVİRDE GİDİYOR(gitmeye çalişiyor arac çekmiyor)

Peki neden gidemiyor

Çünkü arac maximum tork degerini 1750 devirde verebiliyor

VE YİNE AYNI ARACIN HIZ LİMİTİ 100KM/SAAT

Dipnot olarak tatli rampa diyorum yani vites düşürmeden cogu turbolu araclarin ciktigi rampalar

çok arac kullandim ve boyle saçma vites oranina sahip 2 araca bindim şimdıye kadar

Biri 2020 dokker

Diğeri 2020 transporter

• Sıfır alınan hiçbir araba pişman etmez.
  • Hayırlı olsun . Fiyatlar ne artmış ya. Zamanında 2015 1.6mjt full paket egea için 80 çok demişlerdi vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locaste Siarnaq -- 6 Şubat 2021; 22:6:28 >
  • T6.1'i sattınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Ciddi ciddi dedigimi anlamiyorsunuz ama üşenmeyip tekrar yazacagim

Arac 6. VİTESTE 100 KM HIZ İLE 1600 DEVİRDE GİDİYOR(gitmeye çalişiyor arac çekmiyor)

Peki neden gidemiyor

Çünkü arac maximum tork degerini 1750 devirde verebiliyor

VE YİNE AYNI ARACIN HIZ LİMİTİ 100KM/SAAT

Dipnot olarak tatli rampa diyorum yani vites düşürmeden cogu turbolu araclarin ciktigi rampalar

çok arac kullandim ve boyle saçma vites oranina sahip 2 araca bindim şimdıye kadar

Biri 2020 dokker

Diğeri 2020 transporter

+ linea

ilk kaldırışta ayağını debriyajdan çekemeden 2. vitese geçmek istiyor  

• Hayırlı olsun. Aracı kullanacaksınız sanırım, sıfır alıp satmak düşünceniz yok. Transitle gidip, römorkla getirmenizdeki sebep, salgın sürecinden ötürü aracı almaya giderken toplu taşıma kullanmak istememeniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ileri olsa uzun yolda çok bağırıyor, 6 ileri yapılınca rampa çıkmıyor memnun olmuyor tüketici. Adam sana 6 tane opsiyon koymuş uygun olanı seç devam et çekmiyorsa vites küçült bağırıyorsa vites yükselt bu kadar polemik olma sebebi ne.

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

Fiatın 1.6 multijet ve 1.4 tjet hariç motorlarının vites oranları facia resmen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.