Şimdi Ara

Sifir Dacia lodgy alicam 45000 tl ne dersiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanırım sadece yokuş kalkış desteği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Orijinalden alıntı: Cfrcfkr

Biz aldık daha 4 ay oldu şuana kadar hiç bi kötü yönü yok 1.5 90 beygir ama rampa falan dinlemiyo yakıt da çok ideal o paraya alınabilecek en iyi araba da diyebilirim

Sizin aracınızda yol bilgisayarı açıkmı.? Yokuş kalkış desteği varmı.? Ani sert frende dörtlü flaşörleriniz yanıyormu.?

Bu özelliklerin olduğu ford c max var sıfırı 80 bin şu an :)

• Nerde 50000 nerde 80000 ve ayrıca arka koltuk çoğu arabaya göre gerçekten çok geniş :)

• quote:

Nerde 50000 nerde 80000 ve ayrıca arka koltuk çoğu arabaya göre gerçekten çok geniş :)

Kardeş şu sorumu yanıtlarmısın rica etsem.
    aracınızda yol bilgisayarı açıkmı.? Yokuş kalkış desteği varmı.? Ani sert frende dörtlü flaşörleriniz yanıyormu.?
  • adalizebey kullanıcısına yanıt
    arkadaşım almıştı 1 haftalıkken kullanma fırsatım oldu size kısaca bahsedeyim. ilk önce sizin kullanım amacınıza bağlı genişlik olarak çok uygun özellikle combodan sonra 3+1 büyüklüğünde gibi hissedersiniz kendinizi.120 km kadar kullandım sesi yalıtımı çok iyi değil ama yinede rahatsız etmiyo.motor olarak gayet başarılı az yakar çok kaçar tabiri tamda bu otomobil için geçerli.sis farları ve çelik jantın standart olması ayrı bi güzellik. gel gelelim malzeme kalitesine gerçekten çok kötü,yol tutuşu kötü,renault grubunun şanzumanları bana hep garip gelmiştir bu araçtada aynısı oldu vites sanki ufak bi sert geçişite kırılcak gibi hissettim bu logitechin oyun konsolundaki vitesten farkı yok çok dandik ayrıca son bir şey ses sistemi ve müzik çaların kullanımı çok kötü. benim bu yazıdan çıkartacağım tek sonuç 45 bin tl gibi bi rakam vermişken bence üstüne biraz daha ekleyin güzel birşey alın çünkü 5 sene sonra bu araba bence çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkctnkya -- 16 Şubat 2014; 0:27:13 >

• quote:

Evet yol bilgisayarı açık ani fren yapınca dörtlülerin yanması kitapçık ta yazıyor hiç denemedim (en yakın zaman da bakacam) yokuş kalkış desteği de yok diye biliyorum

Nihayet cevap verdin yaw Yol bilgisayarının kaç hanesi açık.? ani frende dörtlülerin yanması denesende çalıştıramassın, yokuş kalkış desteğide var,120 km sürati geçince sürat aşımına girdin uyarı ikaz sinyali çalışıyormu.? hatta aracına cruz control bile takılabilir, bunları biliyormuydun pekii?
  • quote:

quote:

Evet yol bilgisayarı açık ani fren yapınca dörtlülerin yanması kitapçık ta yazıyor hiç denemedim (en yakın zaman da bakacam) yokuş kalkış desteği de yok diye biliyorum

Nihayet cevap verdin yaw Yol bilgisayarının kaç hanesi açık.? ani frende dörtlülerin yanması denesende çalıştıramassın, yokuş kalkış desteğide var,120 km sürati geçince sürat aşımına girdin uyarı ikaz sinyali çalışıyormu.? hatta aracına cruz control bile takılabilir, bunları biliyormuydun pekii?

Evet bi ara forumda gezerken okumuştum açtırılabiliyomuş hepsi ama nasıl bilmiyorum

• Ticari gibi görünüp ama cok daha kullanışlı bir ottomobil. 800 Lt nin üzerindeki bagajı ve mueyene otomobil gibi olması sevindirici yönleri. Düşük tuketim zaten standart. Sıkıntıli yüksek hız stabilitesi ve ani yük transferinde tedirgin edişi diyebilirim. Birde 5 ileri olan sanziman 6 ileri olmalıymış bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

arkadaşım almıştı 1 haftalıkken kullanma fırsatım oldu size kısaca bahsedeyim. ilk önce sizin kullanım amacınıza bağlı genişlik olarak çok uygun özellikle combodan sonra 3+1 büyüklüğünde gibi hissedersiniz kendinizi.120 km kadar kullandım sesi yalıtımı çok iyi değil ama yinede rahatsız etmiyo.motor olarak gayet başarılı az yakar çok kaçar tabiri tamda bu otomobil için geçerli.sis farları ve çelik jantın standart olması ayrı bi güzellik. gel gelelim malzeme kalitesine gerçekten çok kötü,yol tutuşu kötü,renault grubunun şanzumanları bana hep garip gelmiştir bu araçtada aynısı oldu vites sanki ufak bi sert geçişite kırılcak gibi hissettim bu logitechin oyun konsolundaki vitesten farkı yok çok dandik ayrıca son bir şey ses sistemi ve müzik çaların kullanımı çok kötü. benim bu yazıdan çıkartacağım tek sonuç 45 bin tl gibi bi rakam vermişken bence üstüne biraz daha ekleyin güzel birşey alın çünkü 5 sene sonra bu araba bence çöp.

Yazdığınız bir çok şeye katılıyorum,ses izalasyonu zayıf, plastik kalitesi kötü,vites geçişleri kemikli iyide 5. yıl sonra neden çöp.? 5.yıl sonra bu her kesin bazı haklı neden lerden dolayı eleştirdiği araba çöp falan olmaz, ve bu ülke ekonomisi böyle giderse (Euro+dolar)bütün araçların ikinci eli peynir ekmek gibi satılır. Bu aracın 5.yıl sonra fiatı en az 60.bin tl olur ama tabii kalitesinide artırırlar. Ve inşallah yanılırım ama bu ekonomi böyle giderse sanrım bir çok araç firması tr'de yıllık araç satış sayılarının düşüşünden dolayı türkiyeden çekilir. Ben böyle düşünüyorum.

• 35e dacia dokker al ceza yememek içinde ibrenin oraya biyere işaret koy 60ı geçme
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

hayırlı olsun 7 aydır kullanıyorum tam anlamıyla f/p aracı ben aile aracı olarak kullanıyorum bakmayın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara gerçekten sizin ihtiyaç durumunuza göre alakasız araç önerenler çok entresan nerderse hb araç önerecekler ..ben 40 bine almıstım 7 kişilik aracı tabi ondan sonra otomobillere gelen zamlar lodgy de vurdu digerleri gibi onunda fiyatı arttı piyasa şartları belli reno 1.5 dci motor hususi otomobil ruhsatlı esp li geniş araç bagaj hacmi kamyonet ruhsatlı kango doblo gibi araçlardan fazla bu nedenle şirketler tarafındanda aileler tarafındanda cok tercih ediliyor.tabiki eksileride var ama artıları çok daha fazla kişilerin alacagı araçtan ne istedigi çok önemli sizin için bence biçilmiş kaftan yannız iş için kullanıcaksanız 5 kişilik alsanız daha iyiydi..2 bin lirada daha ucuz ikiside ayni araç 7 kişilik koltuk açıldımı bagaj küçük kalıyor dogal olarak... katlanıyor ama sürekli katlamak ayrı bir ugrası tamamen yerinden çıkıabiliyor;ancak gizlenmiyor...

Sağolun 5 kisilik beyaz olanla arasinda 1500 tl fark vardi bu arac ellerinde daha önceden kalan bi aracmis ekstra bi indirim yaptılar
    Beyaz 5 kişilik de isimi görür aslında
    900 tl boya farki var 2000 tl de koltuk farki var normalde 3000 tl bana 1500 ucuz geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

Yazdığınız bir çok şeye katılıyorum,ses izalasyonu zayıf, plastik kalitesi kötü,vites geçişleri kemikli iyide 5. yıl sonra neden çöp.? 5.yıl sonra bu her kesin bazı haklı neden lerden dolayı eleştirdiği araba çöp falan olmaz, ve bu ülke ekonomisi böyle giderse (Euro+dolar)bütün araçların ikinci eli peynir ekmek gibi satılır. Bu aracın 5.yıl sonra fiatı en az 60.bin tl olur ama tabii kalitesinide artırırlar. Ve inşallah yanılırım ama bu ekonomi böyle giderse sanrım bir çok araç firması tr'de yıllık araç satış sayılarının düşüşünden dolayı türkiyeden çekilir. Ben böyle düşünüyorum.

5 yıl sonra çöp derken kalitesinden dayanıksızlığından bahsetmiştim 2008-2009 loganları görüyoruz şimdi ne haldeler. ingilterede 3-4 yıllık insignialar 5 bin pound gibi rakamlara satılıyoken bizde 60 bin tl gibi rakamlara gidiyo alsan bi dert almasan ayrı bi dert

• Tamam bazı fikirlerine canı gönülden katılıyorum,ancak hocam ya ben yollarda hala 73.model şahin hacı muratlar görüyorum reno 12 sw'ler bile hala piysada geziniyor. İngiltere yada avrupanın bir başka ülkesiyle kıyaslarsan çok büyük yanılgı içine düşersin . Bizzat ben londra,manchester,liverpol, ve iskoçyada,8.ay kaldım ve halamın iki oğlu biri iskoçyada diğeri liverpolda oto tamir işleri ile uğraşıyorlar hala. Avrupa tam sosyal ve tam demokrasi ile yönetiliyor.tamamıyle her şey halkın rahatı için düzenlenmiş, o kadar güzel imkanlar varki inan sen orda yaşasan sende iki yılda bir aracını yenilersin, orda her kesin ufak büyük mutlaka aracı var,alt yapıları mükemmel yolları mükemmel,araçlarının arıza yapma yüzdeleri bile çok düşük seviyelerde, araç vergisi bizde çok onlardada var ama bizimki çok aşırı bir vergi. Onlarda bu araçları alıyorlar kullanıyorlar ama değiştirme imkanları o kadar kolay ve kimsenin bütçesini sarsmadığı için çok çabuk değiştirip başka araçlar alabiliyorlar. Yaw onlar limonu bile iki kez sıkarlar bizse kabuğunu bile rendelemek zorundayız anla artık. Aslında tam güvenlikli tam donanımlı araç onlara değil bize lazım,onlar çok sakin ve aşırı sürat yapmadan araç kullanır,bizse altımızdaki araç ne olursa olsun limitleri zorlarız. Bizim burda 60.bin euro'ya aldığımız aracı onlar orda 30.bin euro'ya alırlar çünkü ekonomik olarak devlet kalkınmış halkını kazıklamıyor. Birde aylık taksitleri o kadar az seviyelerdeki normal günlük işlerde çalışanlar bile rahatlıkla araç alabiliyorlar. Benim çalıştığım kebapçı dükkanında adam 430 paund haftalık alıyordu, 8.500. paundluk bir araç aldı, 1500 paund peşin verdi diğer kısmını 36.ay vade ile bankaya borçlandı, 3.yıl ayda 210 paund taksit ödedi. 3. yıl için bankaya ödeyeceği faiz 515.paund. Adamların parası değerli kazançta ona göre ve alım gücüde bu pararalde yüksek haliyle.
    Valla her şey ekonomiyle alakalı hepimiz istiyoruz çok rahat ve konforlu araçlara binelim ama nalet olsun yok işte o imkanlar bu ülkenin insanının bir türlü eline geçmiyor yada o imkanlar bizlere verilmiyor,her seferinde birileri geliyor vurgunu yapıyor bizlerde onun ceremesini çekiyoruz. olay bu.

• novinovi kullanıcısına yanıt
    sadece fikir vermesi açısından söylemiştim
    alacak kişi isterse daha ucuza 1.6 benzinli manuel modelini de alabilir
    daha konforlu daha donanımlı daha şekilli bir araba ayrıca biri opel diğeri dacia
    yakıt konusunda da kocaman kasa arka tarafta yük vede araç içine bireyler binince 1.5 dci 1.9 dan daha fazla yakacaktır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.