Şimdi Ara

Sifir Dacia lodgy alicam 45000 tl ne dersiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az once 2013 model kum beji 7 koltuklu 46800 tl fiyat aldim 1 tane kalmış fiyat iyi geldi yarisina kredi başvurusu yaptık haber bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Bence doğru karar verdiniz. Dacia'da sorun yaşayanlar olabilir. Ama ticari almaktan çok daha mantıklı her türlü. Ayrıca forumda bir iki defa yazdım: Burada baytar bir arkadaşım ilk çıktığında full 4x4 Duster almıştı. Bilmiyorum ama 100-150 000'e varmıştır kilometresi...Eğer onun altında dağılmıyorsa Dacia...Hiçbir şey olmaz.
  • Teşekkür ederim aracı inceledim aslinda dacia bende pek istemem ama rakam ve aracin hacmi kullanim sekli beni mecbur ediyor baska alternatif yok

• Kardeşim öncelikle hayırlı olsun,sen zaten ne amaç için kullanacağını belitmişsin ama bazı arkadaşlar gerçekten konunun dışana taşmışlar, dacıa evet çok eksikleri olan bir araç ancak sen bunu ne için alacaksın önemli olan bu. Opel ticari vardı şu dablo gibi olandan bir yıl içinde iki defa çok ciddi arıza ve masraf çıkardı sonunda toplatıp sattılar. Bende geçe yıl temmuz ayında dacıa stepway dizel aldım gayette memnunum evet üst segmenteki araçlar kadar konfur yok,donanım yok ama benim işimi çok fazlasıyla görüyor,ve cebimdeki para ancak onu almaya yetiyordu bende onu aldım, Yeterki allah kaza bela göstermesin. Bozulmayan arıza yapmayan araç gösterebilirmisin bana.?
    Cam filmi yaptırdığım gün yaptırdığım yere bir arkadaş geldi senin bu dediğin aracın aynısından almış ve alalı daha 1.saat oldu ağbi dedi park sensörü taktıracak. Ne olarak kullanacaksın dedim, dediki ağbi ben soğutma ve klima servisinde yüzde ile çalışıyorum o yüzden benim işimi kat be kat görecek inşallah dedi. Bak demediki ben bunla hava atacağım bunla tr yada avrupa turuna çıkacağım,dediği öncelikle işim artı zamanlarda ailemle gezmek için, bu araç ikisinede uyarmı uyar, parasıda kesemize göremi evet eh daha ne olacak. Bakma sen milletin lafına çoğunun altında nnormal segment araç vardır ama burda sallamaya geldimi mangalda kül bırakmazlar. Hepimiz isteriz son model full donanımlı yüksek segment araçlara binmeyi ama her şey kazanma ve ödeme gücümüzle orantılıdır.
    Hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin.

• yapıştırrrr Logdy
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-zafira-1.9-cdti-cosmo-148340058/detay

hocam şöyle bir araç alırsan bence daha çok memnun kalırsın :D
  • Dacia Lodgt=sıfır güvenlik bence siz Skoda yetiye bakın koltuklarının kayması meşhur birde araçla çoğu yere rahat çıkarsınız.Dacia Lodgy aks mesafesi uzun olduğu için engebeli arazide sorun çıkarabilir.
    İlla MPV derseniz Renault Scenic 2.el bakın derim.
  • Bir insan hiç nokta koymazmı arkadaş.
  • Kardesim ustume gelmeyin. Gelecekseniz teker teker gelin . Bagaj istiyorsan onlardada var bagaj demek istedim ben sadece. Bagaji var diye dandik arabami alsin adam simdi

• 45000 tl ye sifir alinabilecek bu sekilde hir arac yok yeti cok küçük bir arac isimi görmüyor scenic olabilir ama fiyat 60000 civarinda
    Otomotiv sektörü ndeyim alman arabasindan normalde sasmam ama maalesef şartlar zor

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-zafira-1.9-cdti-cosmo-148340058/detay

hocam şöyle bir araç alırsan bence daha çok memnun kalırsın :D

Arça 100.000.km'de opel ve otomatik, Boyası cartu curtu var fiatıda 36.000.tl bunu alcağına sıfır araç alsın daha iyi hem bu 1.9 aldığı araç en fazla 1.5 yakıt.?
  • Lody harika bir otomobil. Hem ticari hem sahsi olarak cok rahat kullanilir.

• sifir mecburi tercih dacia olur . protonmuydu neydi oda getirecekti bu tip geniş otomobil sinifinda.

• ford C-Max al keyfine bak
  • hayırlı olsun 7 aydır kullanıyorum tam anlamıyla f/p aracı ben aile aracı olarak kullanıyorum bakmayın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara gerçekten sizin ihtiyaç durumunuza göre alakasız araç önerenler çok entresan nerderse hb araç önerecekler ..ben 40 bine almıstım 7 kişilik aracı tabi ondan sonra otomobillere gelen zamlar lodgy de vurdu digerleri gibi onunda fiyatı arttı piyasa şartları belli reno 1.5 dci motor hususi otomobil ruhsatlı esp li geniş araç bagaj hacmi kamyonet ruhsatlı kango doblo gibi araçlardan fazla bu nedenle şirketler tarafındanda aileler tarafındanda cok tercih ediliyor.tabiki eksileride var ama artıları çok daha fazla kişilerin alacagı araçtan ne istedigi çok önemli sizin için bence biçilmiş kaftan yannız iş için kullanıcaksanız 5 kişilik alsanız daha iyiydi..2 bin lirada daha ucuz ikiside ayni araç 7 kişilik koltuk açıldımı bagaj küçük kalıyor dogal olarak... katlanıyor ama sürekli katlamak ayrı bir ugrası tamamen yerinden çıkıabiliyor;ancak gizlenmiyor...

• http://www.dacia.com.tr/modeller/lodgy/konfigurator/index.jsp?modelKey=92J&stepTo=6&userPriceType=TTC

Bakın inceleyin,7 koltuklu aynı donanıma sahip ve şu andaki fiata başka sıfır araç varsa söyleyin arkadaş onu alsın.
  • Hayırlı olsun şimdiden lodgy işinizi fazlasıyla görür.

• Fayda/Fiyat açısından en doğru kararı vermişsin, uzun zamandır ihtiyacı için bu kadar cuk oturacak fiyatta araç bulana ilk defa rastlıyorum... Hayırlı olsun.

Ayrıca; Alman'dan değil de, Japon'dan şaşma derim.
  • Biz aldık daha 4 ay oldu şuana kadar hiç bi kötü yönü yok 1.5 90 beygir ama rampa falan dinlemiyo yakıt da çok ideal o paraya alınabilecek en iyi araba da diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cfrcfkr

Biz aldık daha 4 ay oldu şuana kadar hiç bi kötü yönü yok 1.5 90 beygir ama rampa falan dinlemiyo yakıt da çok ideal o paraya alınabilecek en iyi araba da diyebilirim

Sizin aracınızda yol bilgisayarı açıkmı.? Yokuş kalkış desteği varmı.? Ani sert frende dörtlü flaşörleriniz yanıyormu.?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.