Şimdi Ara

SIFIR DACİA SANDERO BLACKLİNE MI HYUNDAİ GETZ Mİ...SIFIR GETZ ALINDI.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
11.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende mavi Aveo HB 1.4 var 7500km de , geçen sene aldım, veriyim sana 21 e :)
  • dacia harbi kötü de hyundai getz de çok da iyi sayılmaz yani, aldığın fiyatlara göre ne kadar ekmek o kadar köfte
  • o paraya 2006 mazda3 alırsın be dostum , ne getzi ne daciası .. geç onları.
  • Arkadaşlar açtığım konu 2 ay sonra yeniden canlanmış, bu arada yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sonuçu yazmayı unutmuşum, liste fiyatı 23.700 olan metalik mavi 1.4 benzinli Getz'i 22,200'e aldım, bu fiyatın içinde park sensörü, uzakran kumandalı merkezi kilidi de hediye ettiler. Ayrıca temmuz vergisini de yatırdılar. Yani iyi fiyata aldım desem haksız olmam heralde. Araba kesinlikle hoşuma gitti aldığım ikinci haftası kütahya'dan mersin'e gittim, toplam 1700 km yol yaptım 4 gün içinde ve bunun sonuçunda iyiki de almışım dedim. Başta da söylemiştim baya bir ikinci el araba baktım ama arabadan çok anlamayınca ikinci el çok zor, ben tercihimden memnunum. Bu fiyat aralığında bence en iyi seçeneklerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassüyn

o paraya 2006 mazda3 alırsın be dostum , ne getzi ne daciası .. geç onları.

Walla aldım kardeşim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

quote:

Orijinalden alıntı: boramir1903

Arkadaşlar açtığım konu 2 ay sonra yeniden canlanmış, bu arada yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sonuçu yazmayı unutmuşum, liste fiyatı 23.700 olan metalik mavi 1.4 benzinli Getz'i 22,200'e aldım, bu fiyatın içinde park sensörü, uzakran kumandalı merkezi kilidi de hediye ettiler. Ayrıca temmuz vergisini de yatırdılar. Yani iyi fiyata aldım desem haksız olmam heralde. Araba kesinlikle hoşuma gitti aldığım ikinci haftası kütahya'dan mersin'e gittim, toplam 1700 km yol yaptım 4 gün içinde ve bunun sonuçunda iyiki de almışım dedim. Başta da söylemiştim baya bir ikinci el araba baktım ama arabadan çok anlamayınca ikinci el çok zor, ben tercihimden memnunum. Bu fiyat aralığında bence en iyi seçeneklerden

Hayırlı olsun . Çok iyi bir seçim .

Teşekkür ederim kardeş, allah pişman etmesin

• en iyisini yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzlmmr

en iyisini yapmışsın

Sağolasın.
  • Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
    Hyundai'da 5 yıl-100.000 Km garanti olayı devam ediyor mu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erfe

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
    Hyundai'da 5 yıl-100.000 Km garanti olayı devam ediyor mu hala?

Evet kardeş devam ediyor, zaten karar vermemde büyük bir paya sahip 5 yıl garanti
  • KESİNLİKLE GETZ....Ama dacia hakkını yememek lazım.
  • hayırlı olsun o yeni kokusunu içinize çekmişsiniz ya herşeye değer güle güle binin
  • ne yaktı getz...
  • hayırlı olsun getz güzel seçim
  • hayırlı olsun.
  • HAYIRLI OLSUN İYİ BİR TERCİH
  • en iyi secimi yapmıssın kardes dacia nın hyundai ile aynı kefede olamayacagını binince anlarsın dün dacia 1.5 dci kullandım arac bildigin kazık hiç gitmiyor bile ama getz tam tersi aradıgın herseyi bulursun hız güvenlik konfor karizma hepsi bu aracta mevcut
  • Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin..
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, bu arada Kütahya-Mersin arası toplam 320 tl yaktım, klima sürekli açık ortalama 110 km hızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramir1903

Teşekkür ederim arkadaşlar, bu arada Kütahya-Mersin arası toplam 320 tl yaktım, klima sürekli açık ortalama 110 km hızla

Hayırlı olsun.

320 TL. / 3.7 Benzin Fiyatı = 86.5 Litre Benzin / 1700 Km. Yol = 5,1 Litre yakmışsınız 100 Km. de.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.