Şimdi Ara

SIFIR DACİA SANDERO BLACKLİNE MI HYUNDAİ GETZ Mİ...SIFIR GETZ ALINDI.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
11.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Orijinalden alıntı: boramir1903

Teşekkür ederim arkadaşlar, bu arada Kütahya-Mersin arası toplam 320 tl yaktım, klima sürekli açık ortalama 110 km hızla

Hayırlı olsun.

320 TL. / 3.7 Benzin Fiyatı = 86.5 Litre Benzin / 1700 Km. Yol = 5,1 Litre yakmışsınız 100 Km. de.

Valla iyi yakmışım o zaman bana 4-5 günde 320 tl benzin parası verince çokmuş gibi gelmişti, hesaplayınca insanın içi rahatlıyor

• çok uzun zamandir donanımhaberi kullanıyorum hep o bahsedilen donanım kisminda idim. Ta ki son bi aya kadar. 2. El araba arastirmakla başladım işe. 1.5 clio dizellere baktım. Sonra tüplü olsa daha mi az yakar acaba diye ona kaydim. Çok araştırdım arabaları. Clio da eşşek gibi binilen bi araba. Yüz binden aşağı bulmak çok zor. Km düşük olunca fiyat da hop çıkıveriyo. Neyse clio dan vazgeçtim. Ford fiestada karar kıldım. Uzun süre ona baktım satıcıları aradım baktım arabalara dizeli tüplüsü tüm model ve özellikleri artık ezberledim. Sitelerdeki yüze yakın ilanı biliyorum fiestaya ait şuan:) neyse kırklarelide 68binde tüplü buldum bitane iyi güzel araba. Onda da adam mırın kırın etti boya var bilmem ne. Dedim hadi yoluna. Bu iş böyle olmayacak dedim karşıma dacia sandero çıkti. Blackline 1.4 2011.diğer bi seçenek de getz.Başta söylediğm olay forumu bi de bu yönüyle kullanayim dedim bi baktım aynı kararı vermiş olan bi arkadaş konu açmış baştan sona okudum. Aynı fikirlere sahibim onunla arabadan pek anlamam. 20 milyar parayı 2. ele vereceğime son model arabaya binmek daha mantıklı. Dacia sandero blackline çok hoşuma gitti. Güvenlik paketi ile 23000 fiyati. Daha gencim tasarım daha önemli benim için. Bu yüzden test sürüsüne katılıp sandero 2011 alacağım hayırlısıyla.

• Arkadaşlar ben 1 haftaya kadar Dacia sandero 1.4 benzinli sıralı sıstem lpg li blackline almayı düşünüyorum araç metalik gri renk 2011 model 30000 km de fiyatıda 19000 tl dir sizce fiyatı felan sizce uygunmudur arac temiz sıfır gibi daha.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.