Sıfır Diye Aldığım İşlemci 2.el olabilir mi?
-
-
Sizce iade etmeli miyim? Kargocunun yanında açılmadı paket. Ancak kargoyu sonradan açarken video aldım.
-
Kutusundaki güvenlik etiketini siz açtıysanız ve bu şekilde çıktıysa sıfırdır. Üzerindeki lekeler fabrikada test sırasında oluşmuştur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0NKutusundaki güvenlik etiketini siz açtıysanız ve bu şekilde çıktıysa sıfırdır. Üzerindeki lekeler fabrikada test sırasında oluşmuştur.
Valla kutusu orijinaldi sanırım.yani intel factory sealed etiketi vardı barkodla beraber.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rivendell96 -- 28 Ekim 2020; 16:22:13 > -
çalışıyorsa bir şey olmaz. İşlemcide gerekirse 10.el bile olur.
-
Çalışıyorsa sorun olmaz.O lekeler etiket kaynaklı da olabilir.İlla 2.el diye içinizi kemiren birşey varsa intelin sitesinden garantisini sorgulatın.Sıfırsa ortalama 2 sene süresine göre hesaplarsınız.Bilirsiniz garanti süresi fatura kesildiği günden itibaren başlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ModalityÇalışıyorsa sorun olmaz.O lekeler etiket kaynaklı da olabilir.İlla 2.el diye içinizi kemiren birşey varsa intelin sitesinden garantisini sorgulatın.Sıfırsa ortalama 2 sene süresine göre hesaplarsınız.Bilirsiniz garanti süresi fatura kesildiği günden itibaren başlar.
Daha takmadım. 2023 e kadar gözüküyor garanti bi sıkntı yok sanırım.
-
Macun kalıntısı gibi duruyor bilemedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
Macun kalıntısı gibi duruyor bilemedim.burda 2 videoda da benzer lekeler var. arkadaşın dediği da overclock testleriyle alakalı olabilir. İşlemciyi daha deneyemedim. Deneyince yazarım.
-
Fabrikasyon izler onlar reddittede aynı şeyi soran pekçok kişi oldu benim teorime göre bu işlemciler lehimli olduğu için ısıtıcı bir aletin izi bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X