Şimdi Ara

Sıfır diye aldığım telefonun maksimum batarya kapasitesi %82?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle mi olması gerekiyor yüzde yüzden başlamıyor muydu bu? Cihazı bi telefoncudan uygun fiyata aldım o yüzden çok da şikayetçi değilim. Apple’a göndermeli miyim? Yüzde seksen iki az mı sayılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazın sıfır olduğuna emin misiniz? Batarya 2 senelik batarya kıvamına gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    1500 liraya iPhone 6S aldım hocam cihaz sıfır gibi gözüküyor kozmetik olarak. Pasaport kaydını bile bugün kendim yaptım ama batarya ne iş anlayamadım. Kullanılmış diyorsunuz yani? iOS 11.4 ile geldi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpier -- 14 Temmuz 2018; 23:54:52 >
  • Apple destekten garanti sorgulama ekranından kontrol yaparsanız cihazın ne zaman aktif edildiğini görürsünüz

• _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt
    Nereden giriliyor hocam bulamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpier

Nereden giriliyor hocam bulamadım da
    Buradan seri numarası ile kontrol ederseniz cihazın ilk ne zaman açılıp kullanılmaya başladığını görürsünüz. Bana pek sıfır gibi gelmedi batarya durumundan.

https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/

• 2 seneyi bile geçik kullanılmış gibi. Apple warranty yazın ilk sayfadan garanti kontrol edin eğer garantisi yoksa 200tl ye Apple dan değiştirin. Ölmüş batarya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Alındığı tarihi göremiyorum hocam sadece satın alma tarihi geçerli diyor teknik destek ve onarım süresi ise dolmuş. Anlayamadığım şey şu ben cihazı pasaportuma kaydettim sıfır değilse nasıl oldu ki bu? Arkasında en ufak bir çizik bile yok genelde apple logosunda hafif çizikler olur bu resmen hatasız. Sıfır değilse bile aldığım üründen memnunum kısacası ama bataryayı değiştirmeli miyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpier -- 15 Temmuz 2018; 0:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpier

Alındığı tarihi göremiyorum hocam sadece satın alma tarihi geçerli diyor teknik destek ve onarım süresi ise dolmuş. Anlayamadığım şey şu ben cihazı pasaportuma kaydettim sıfır değilse nasıl oldu ki bu? Arkasında en ufak bir çizik bile yok genelde apple logosunda hafif çizikler olur bu resmen hatasız. Sıfır değilse bile aldığım üründen memnunum kısacası ama bataryayı değiştirmeli miyim sizce?
    Sorgulama yaptığınız ekranın SS'ini atın buraya. Bakalım durum ne söyleriz. Burada sıkıntı şu; size ikinci el cihazı sıfır diye satmış olabilirler. Hatta tamir görmüş cihaz dahi olabilir. Tüm bunlara rağmen memnunsanız ve verdiğiniz para içinize siniyorsa bataryayı mutlaka değiştirtin ki ileride daha büük performans kayıpları olmasın. Bir de apple'ın 6s'lerde ücretsiz pil değişimi yaptığı seriler var. Bunlar; seri numaralarının 4. ya da 5. hanesinde "Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8, Q9, QC, QD, QF, QG, QH ya da QJ" ise ücretsiz değişim yapılıyordu. Bu serilerden biri ise zaten hiç durmayın.

• Hocam sanırım telefon yurtdışında kullanılmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır değil demek ki. Telefon konusunda kafam rahat olsun diyorsanız paraya kıyıp direk apple dan satın alın.

• teknik servis süresi dolduysa ürün minimum yurt dışında bir yıl kullanılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YETISEN

teknik servis süresi dolduysa ürün minimum yurt dışında bir yıl kullanılmıştır.
    Rahat 2 sene kullanılmış bu cihaz benim cihaz 10 12 aylık batarya %94 95.

• Şöyle bir durum var arkadaşın iPhone 6s serviste değişim kararı verildi gelen telefon %80 batarya ile geldi seninki de böyle olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıfır diye satılan refurbished cihazdır muhtemelen, tahmin ediyorum ki 64gb'tır. Eminönü, Sirkeci vs gibi yerlerde bu işi yapan çok. Bizzat yapan birini biliyorum, 6s ve altı cihazlar refurbished oluyor, 7 ve üzeri swap oluyor direk. Bilginiz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.