Şimdi Ara

Sıfır , DJI Phantom Vision Plus Alacağım , yurtdışından getirip de satmak isteyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 gün içerisinde DJI PV+ alacağım , yurt dışından satmak için getirenler var mı acaba.
    Eğer forumda yoksa gittigidiyor vb. sitelerden almayı düşünüyorum n11, oyuncakhobi de 5000 TL civarında..

internette ( GG , sahibinden )

DJI PV Plus + Ekstra batarya 4100 TL
    DJI PV Plus + Ekstra batarya + çanta 4300 TL

Fiyatlarda bultum acaba uygun mudur, sıfır demişler ama sizce güvenilir midir.

• Merhabalar. Vision Plus alacağınıza Phantom 2 + zenmuse h3 ve gopro 3 almanız daha doğru bir karar olur. Vision Pluslar düştüğünde gimbal ve kamera ağır hasar görüyor bilginize.
  • peki kamera kontrol bakımından plustaki yapılabiliyor mu. Anlık görüntüyü görebiliyor muyum yoksa ekstra ekipman mı almam gerekiyor.

ek olarak fotoğraf veya videoda anlık kontrol edebiliyor muyuz yoksa kaydı başlatıp o şekilde mi havalanıyoruz.
    havadayken foto-video arasında geçiş yapabiliyor muyuz acaba.

bir de son olarak ikisi arasında kamera ve gimbal harici geri kalan donanim aynı mı.

çok sordum kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baddboy -- 22 Ağustos 2014; 16:45:18 >
  • Bunu yapmanız için harici bir FPV sistemi kurmanız lazım veya Wi-fi özellikli bir GoPro alacaksınız. Her halükarda cebinizden ena 300 Dolar daha fazla çıkacak böyle bir şey için.
  • Bu arada, Phantom FC40 getirmiştim, sizin istediklerinizi yapıyor. Türkiye'de 1900 TL'den satılıyor. Ben 1600'den bırakacağım. Düşünürseniz irtibata geçebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.