Şimdi Ara

SIFIR Doogee BL5000 (5050 mAh pil, 5.5' FHD ekran, 4/64 hafıza, çift arka kamera)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Yüksek donanım ile 5050 mAh pilin güçlü birlikteliği

5,5 inç Full HD (1080p) ekran (Gorilla Glass 5 kırılmaz camlı)
    5050 mAh pil (Hızlı şarj özellikli)
    4 GB RAM / 64 GB ROM
    MTK 6750T sekiz çekirdek işlemci
    Çift 13 MP Samsung arka kamera / 8 MP ön kamera
    Parmak izi okuyucu
    Sorunsuz 4,5G için Band 20 (800 MHz) desteği
    Android 7 Nougat işletim sistemi
    Çift SIM kart kullanımı
    USB OTG özelliği

FİYAT: 950 TL

Telefon SIFIRDIR. Sadece IMEI kayıt işlemi için açılmıştır.
    İki hattı da KAYITLIDIR. SIM kart(lar)ı takıp kullanılmaya hazırdır.
    Şeffaf kılıf hediyedir.

Takas yoktur.
    Kargo ücreti alıcıya aittir.
    Göztepe (İstanbul) civarında elden teslimat yapılır.

SIFIR Doogee BL5000 (5050 mAh pil, 5.5" FHD ekran, 4/64 hafıza, çift arka kamera)SIFIR Doogee BL5000 (5050 mAh pil, 5.5" FHD ekran, 4/64 hafıza, çift arka kamera)SIFIR Doogee BL5000 (5050 mAh pil, 5.5" FHD ekran, 4/64 hafıza, çift arka kamera)[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 15 Şubat 2019; 1:4:51 >

• Sahibinden yada GG ilan linki var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden ilanı var fakat sorunuzu "GeT var mı?" şeklinde algılıyorum ve Sahibinden ilanının GeT olmadığını, buradaki ilanın aynısı olduğunu belirteyim. Bu durumda kaygınız "güvenememek" gibi görünüyor. Bunu ortadan kaldırmak için DH'deki referanslarıma bakabilirsiniz veya mesajla/telefonla iletişim kurabiliriz; zira GeT ilanı açarsam, Sahibinden'in ilan fiyatı üstünden kestiği %9'u fiyata eklemem gerekir ki bunun fiyatı şişirmesini istemiyorum.
  • Fenman kullanıcısına yanıt
    İlanları favorilere alıyorum,müşterilerimden ve çevremden sizin telefonunuzun özelliklerinde telefon isteyen olursa sahibinden favorilerimi açıp gösteriyorum. 2 gün önce bir ağır işlerdr çalışan biri için Cat s60 tarzında telefon baktım. 2.el telefonu görmeden almam zaten,elden almaya müsaitsin zaten benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 24 Şubat 2019; 9:33:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Zaten ben de satıcı olmama rağmen elden vermeyi tercih ediyorum; çünkü o zaman benim de kafam rahat ediyor (kargoda başına bir şey gelmesi durumunda telefonu sağlam teslim etmemiş olacağım için).

Bu arada, yanlış anlaşılma olmasın; renkli ve büyük harflerle vurguladığım gibi telefon SIFIRDIR. Siz "2. el telefonu görmeden almam zaten" dediğiniz için belirtmek istedim.

İletişim için size ÖM atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 15 Şubat 2019; 15:24:53 >
  • ne kadar da düzeyli bir iletişim gerçekleşmiş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.