Şimdi Ara

Sıfır egea mı 2004 vectra mı? Tavsiye lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap yazan herkese teşekkür ederim 1.4 egea fire easy + metalik renk almaya karar verdim. Macera aramaya gerek yok

• dfk24 kullanıcısına yanıt

Konu supra değil 2004 model Vectra. Kaldı ki supra bile olsa gücü tek araç alıp binmeye yetecek kişi yine muhtemelen taliant tercih eder.

Supra ile işe gideyim geleyim, çoluğu çocuğu bindirip gezmeye tatile gideyim diyen biri çıkmaz.

• sıfır-2.el mevzusunu geçtim, ona herkes değinmiş zaten de:

-bu vectra'nın tutmayan, vectra'yı bitiren kasası. bundan önceki kasa tutmuştu, daha da önceki efsaneydi.

-o kadar yaşlı bir araba ki egea bile muhtemelen daha donanımlıdır bundan. en basitinden egea'da hill holder var, mp3 müzik çalma, usb var, bluetooth telefon desteği var, klimasının sağlam olduğu kesin. bununki sağlamsa bile yakında bir yerinden pırtlar o klima

şirket aracım 1.4 egea idi. çekişi fena değil, yakışı iyi. ergonomisi de iyi. genel kalite vasat.

bu yaştaki araçlarda artık parçalar birer birer değişme ihtiyacı hisseder. sen bütün parçaları değiştirirsin, bu arada döngü yeniden başlar. 2. el araç almam. almak zorunda kalsam da servisçi arkadaşımın söylediği maks. 5 yaş+50.000 km kuralına uyarım.

• BayGlock kullanıcısına yanıt

benim söylediğimi söylemişsin aynen. yaşlı arabanın her ay bir parçası bozulur. döngü tamamlandığında, oh be hepsini değiştirdim, bitti dersin, baştan başlar.  

ben de aynını yaşadım, hem de daha genç araçlarla. ha bir de senin passat kötü mazotların olduğu zamanlarda kullanılmış bir araç. şimdi ben bilecik'teki ucuz mazotçulardan bile mazot aldığımda sorun yaşamıyorum. eskiden benzinli enjeksiyonlu araçlar bile, hatta karbüratörlüler bile başa bela oluyordu. ama en fecisi tdi araçlardı, nice dizel motor çöpe gitti.

• Aletin temizliğe bak yav..

Ben bu Vectrayı alırdım (veya aynı moddel aynı temizlikte Passat veya Avensis farketmez) ama ben normal bir insan değilim yani.. siz Egea alın kesinlikle, çok daha mantıklı.

• İlan açıklamasında 20 yaşındaki bir araç için kullanılan ifade:
    HATA -BOYA -DEĞİŞEN -EZİK ÇİZİK TRAMER KAYDI YOKTUR.

Hiç boya olmaması bana anormal geldi yaş itibariyle. Ezik, çizik düzeltilmiştir eyvallah ama en azından güneş yanığı olur 20 yaşındaki araçta ve boyasız düzeltilemez. Aracın güncel temiz halinden bağımsız olarak ilanın dürüstlüğü şüphe uyandırdığı için yazdım. Ayrıca fiyatı da saçma yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Şubat 2024; 14:46:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir ikilemde bile nasıl kaldınız hocam? Aklınızdan geçirmek bile hata.

• bu nasıl karşılaştırma hocam ezel'in kör annesi bile sıfır egea der buna

• Şaka gibi bir fiyat. 2010 - 2013 arası Passat Mondeo Accord Avensis Latitude İnsignia vs bir çok D sınıfı otomobil alınacak paralara 1.6 makyajsız Vectra almak. 0 km araba ile 21 yaşındaki Opel'i karşılaştırmak.

• Almayacaksın zaten ama vectra neden alınmaz basit bir mevzu. Bu araba taaa 2002'te euroncap'ten 4 yıldız alıyor ve önden çarpışma puanı astra g ayarında bir şey. Alacaksın zaten 20 yaşında yıpranmışlık ta olacak aaa çok yakıyor tüp takayım diyeceksin, sonra bu forumdakiler gibi buralara ağlama duvarına döndüreceksin. 1.4 egea yı da saçma şanzımanı yüzünden hiç sevmem ama o daha mantıklı.

• Çok alakasız segmentler ancak Vectra özelinde konuşmak gerekirse bunlar milyon km yapmış araçlar ve sorunsuzluk anlamında bir Audi veya Honda Toyota değil dolayısıyla için pır pır ederek kullanacaksınız bunu bilerek satın alın neden diyecek olursanız ben oto sanayi içerisinde bulunuyorum ve bu tarz araçlar için işçilik olsun parça olsun sanayii ye girdiğinde usta direk oğlanın düğün parası çıktı gözüyle yaklaşır aracına. Diğer yandan her ne kadar Fiat Grubu sadece fiyatı ile satılıyor olsada Reşat altın gibi satıyorum dediğin zaman yarısı ortadan yarılmış dâhi olsa kolay elden çıkarırsınız ve diğer yandan sıfır araç keyfî yanında değme gitsin.

• At ve avratın yenisi makbuldür.

• 2014 vectra olsa yine sıfır egea alırdım

• Hep bu avrupa marka sevdası bu soruyu dolduran ah ah ...

• Egea tabiki.

• 2004’lüler askere gidiyor hemşerim, ne vectrası ya.

Sıfır sıfırdır nokta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence bu arabanın km orijinal

• 2004 model 1.6 atmosferik Vectra 680 bin yazmış yuh

Geçen 2004 model Porsche Cayenne aldık biz 850 bine deli misiniz abisiz 2004 Vectra 1.6 atmosferik 700 bin para verilir mi

• dfk24 kullanıcısına yanıt

2004 supra mı 94 ferrari mi diye uzar devam eder o zaman

sanayiye sokup yaptırabilecek durumun varsa istediğini alırsın o zaman

ama sanayiye girip bi yaptırama. bi ödeyeme . 60bin maaş da dayanmaz 80bin de

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.