Öncelikle iyi aksamlar, elimde 650 bin lira nakit var. Sizce 200bin lira 0 faiz kredi kampanyasından faydalanıp 1.4 egea mı alayım yoksa ilandaki aracı mı alayım. 0 araç almakla konforlu araç almak arasında kaldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfır egea mı 2004 vectra mı? Tavsiye lütfen
-
-
2004 mü 2024 model araç diye soru mu olur kardeşim
-
Mesele aracın yaşı değil. 2004 model Supra mı 2024 model taliant mı deseler yine taliant mı diyeceksiniz ?
Evet Elbette sıfır araba her zaman daha iyi hissettirir ama Vectra da araba yani :)
Ben olsam napardım sıfır egea alırdım. Sıfır her zaman sıfırdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle ilanda ki Vectra yı almayin fiyatı çok şişik . 2004 model araç o kadar etmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O paraya Insignia bulursunuz. 1.6 atmosferik Vectraya o paralar verilmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sabit gelirli herkesin enflasyon nedeniyle her gün fakirlestigi şu ortamda maaşlı çalışan bir insansanız veya yüksek gelir grubunda değilseniz en iyi araç en yeni en masrafsız araçtır.
Macera aramaya gerek yok size ekstra masraf açmayacak bir araç ekonomik olarak daha rahat olmanıza ve ilerde daha iyi araçlar almanıza imkan verir, aksi durumda birikimlerinizi aracın masraflarına dokebilirsiniz.
20 yıl fark . Düşünmeden al Egea'yı..
2004 model Vectra zamanında çok beğendiğim bir modeldi ama şu zamanda hele 680 bin TL verilip alınacak araba değil. Egea en mantıklısı
Vectra nın kmsinin orjinal olmama ihtimali yüzde 90.
Hadi onu geçtim.
2004 Vectra ile sıfır Egea nın fiyatı neredeyse aynı. Başkan hiç düşünme, konuyu da sil at bence. Bu kıyaslamayı ciddi sorduğunu düşünmüyorum. Tamamen etkileşim olsun diye açmışsın.
Bu nasıl bir ikilem?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vectra nın kilometresi düşük ve çok temiz duruyor ama güncel egea ile kıyaslarsak egea daha konforlu ve sorunsuz bir araç olacaktır. 20 yıllık araç tüm parçaları az çalışmış olsa bile eskimiştir.Seneler önce bende sizin gibi düşünüp 2003 model 1.9tdi passat la sıfır egea arasında kalmıştım ve passat ı almıştım. Passat 110bin kmydi ve orjinaldi 1 parca boyası vardı kapalı garaj arabasıydı.Ama tirim sesleri yağ kacak ları coktan başlamıştı. Her ay bir parcası arızalanıyordu. Ustam bana 20 yılın yorgunluğunu atamazsın demişti. Haklıda cıkmıştı.
sıfır sıfırdır eyvallahta bu devirde o 200 bini ödemek allah kolaylık versin derim gücünüz vardır bi şey diyemem ben girmem o borca,350-400 binlik bi şey alırım altım yerden kesilsin diye gerisini değerlendiririm
-
Bu 2 Araç arasın da, "2004 Vectra" al, diyebilecek kadar kafayı yemiş birisi çıkmaz herhalde.
-
Alın alın 20 yaşında çürük çarık araba alın siz. Yürüyen tabut alın. Devam
Bu kasa vectra'nın 3.0 V6 motorlu modeli vardı alınırsa o alınır (o da hobi amaçlı tabi).
Yoksa 2004 mü 2024 mü araç diye soru olmaz.
Tertemiz egea al bin
Hocam tabiki egea. Tamam motoru çok iyi değil performans olarak kötü ama sıfır bir araç en nihayetinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bırak 2004'ü, araç 2014 Model olsa bile herhangi bir opelin karşısında kim varsa direkt o araç alınır.
Opel düşman başına...
-
20 yaşındaki 1.6 100hp 5 ileri manuel vectradan her türlü daha iyidir bence 1.4 95hp, 6 ileri manuel egea nın performansı.
-
Şu pasta cila kuaför insanların aklını alıyor gerçekten. 2004 model aracın her yeri sıfır olsa ne olur?
2004 mü 2024 model araç diye soru mu olur kardeşim |
Sabit gelirli herkesin enflasyon nedeniyle her gün fakirlestigi şu ortamda maaşlı çalışan bir insansanız veya yüksek gelir grubunda değilseniz en iyi araç en yeni en masrafsız araçtır.
Macera aramaya gerek yok size ekstra masraf açmayacak bir araç ekonomik olarak daha rahat olmanıza ve ilerde daha iyi araçlar almanıza imkan verir, aksi durumda birikimlerinizi aracın masraflarına dokebilirsiniz. |
Alın alın 20 yaşında çürük çarık araba alın siz. Yürüyen tabut alın. Devam
|
Konu supra değil 2004 model Vectra. Kaldı ki supra bile olsa gücü tek araç alıp binmeye yetecek kişi yine muhtemelen taliant tercih eder. Supra ile işe gideyim geleyim, çoluğu çocuğu bindirip gezmeye tatile gideyim diyen biri çıkmaz. |
Benzer içerikler
- polo classic tutulan modeli
- kırmızı ışıkta sağa dönüş serbest mi
- araç temizlik seti tavsiye
- ince yanak lastik zararları
- kırmızı ve mavi antifiriz karışırsa ne olur
- jeep avenger e-hybrid fiyat
- taigo bagaj hacmi
- honda civic 2022 fiyat listesi
- togg en çok satılan renk sıralaması
- byd seal kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X