< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfır fiat egea (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
Arkadaşlar neden bu kadar taleb var iken bu firmalar üretime geçmiyor. Araç fiyatını döviz olarak koysalar fiyat çatışması da olmaz.Tofas su anda tam kapasite çalışıyor. Fabrika cok yoğun. Ayni sekilde toyota da calisan arkadasim da tam kapasite oldugunu söyledi.
Sadece kendi fabtikalari degil yan sanayileri de yogun çalışıyor.
Diger markalar gibi cari açığı artirmiyor bu markalar. Bu yönden cok satmalari da ulkemize fayda sağlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Kartaş bizde görüştük geçen ay, takasla aldık fiyat sabitti. Nakit için 5000 kaparo, vazgeçerseniz yanma yok denildi geçen ay 10k gibi bir rakam yoktu ayrıca. Hatta 1000TL isteyen de oldu (ya Tan oto ya da Birmot'tu) fakat aylık 5k'dan az gelirse vazgeçerseniz yanar dedi. Ankara oto da (Koru tarafındaki) 5000 kaparo, vazgeçerseniz alabilirsiniz demişti. Bu ayı bilmiyorum.
Al-satçı veya galerici gibi gördüklerine kaparo yanıyor diyorlardır belki de almasınlar diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetuEsTofas su anda tam kapasite çalışıyor. Fabrika cok yoğun. Ayni sekilde toyota da calisan arkadasim da tam kapasite oldugunu söyledi.
Sadece kendi fabtikalari degil yan sanayileri de yogun çalışıyor.
Diger markalar gibi cari açığı artirmiyor bu markalar. Bu yönden cok satmalari da ulkemize fayda sağlıyor.
Alıntıları Gösterİyi de bunlar eskiden de üretirdi böyle sıra olayı yoktu. Günde 1200 tane araba üretiyorlarmış.Vatandaş yazmış sıra bile vermiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 5 Ekim 2020; 15:4:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Engin CannEylül ortasında 5.000 TL'idi.
Alıntıları GösterTemmuz ortasında ben 3000 verdim, kapora yanmıyordu üstelik.
Not : Arkadaşlar imzalatılan sipariş formunda kapora yanar diye açıkça yazıyor, bayi güvene dayalı bir şekilde kaporayı iade ederim diyor. Herkesin bilgisine.
Geçen biz de tekrar bir tanıdığa Egea almak için bayiyi aradım. Araba yok şu anda, 1.6 multijet için sıra dahi vermiyor. Kapora da almıyor. 1.4 fire için de bu ara tedarik problemi var dedi. Gelebilecek en olası motor 1.3 multijet. O da hangi donanımda olacağı vb. belli olmuyormuş.
Not : HB kasa için konuşuyorum.
-
Hiçbir bayi kaporanızı yakamaz kesinlikle, öyle birşeyi deneyen olursa sizin için daha iyi donlarına kadar alırsınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X