Bildirim
Sıfır freedos bilgisayar bölük diskli mi gelir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Olabilirde olmayabilirde, en kesin sonuç isletim sistemi kurulduktan sonra hdd test programlari ile hdd,in ne kadar, kaç saat, kaç gün kulkanildigi belli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windowsu kurduktan sonra Hdtune adlı programdan S.M.A.R.T bilgisine eriş kırmızı şerit yoksa sağlamdır, kullanılsın yada kullanılmasın senin için önemli olan sağlam olması. -
Sistemi kurup hdtune programını yükle. Health kısmında power on hours count diye bişey olacak. Ordaki data sekmesindeki sayı bilgisayarın şu ana kadar toplam çalışma süresidir. Cihaz sıfırsa en fazla bikaç saat yazar. Daha yüksekse mağazada kullanılmış bi tanıtım laptopu olabilir. Günde bin kişi elliyor onları.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
freedos dos programı olarak büyük boyutlu partisyonu desteklemeyeceği için çoklu partisyon geliyor.
içinde tanıtım driver falan var sanırım ama daha elime gelen freedoslu makinaların diğer bölümlerinde ne var hiç bakmadım sildim gitti :)
5 bölüm falan oluyor genelde uefi için falan yapmış olabilirler kullanılmış değil merak etme. -
Arkadaşlar dediginiz gibi freedos için bölünmüş teşekkürler yardımlarınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X