Şimdi Ara

Sıfır fren diski çizilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orantısız düzeyde derin çizik (oyuk) varsa genelde disk değişimi önerilir. Çiziğe benzer yüzeysel çizgiler zamanla kaybolur disk ve balata alıştıkça ve disk yüzeyi aşındıkça. Benim sıfır araçta uzun yol sonrası daha 8000 km bile değilken böyle düşük hızda kazınma şeklinde sürtünme sesi gelmişti, disk/balata beraber çizilmişti ve garantiden değişmişti. 8 sene olmuştur bu olaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Mesela koskoca Ankara Şaşmaz sanayi sitesinde bu markaların hiç biri yok. Kale'den başka marka bilmiyorlar.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Trwyide
    Ferodoyuda buluyorum rahatlıkla. Textar bulunabilir bir kaç dükkanda görmüştüm ama bakmak lazım. Ate ise baya oraya buraya telefon açmak ve dükkan dükkan gezmek lazım, vakit ister . Brembo ise internetten başka çare yok. Wilwood zaten amerikan menşeli ve EU araçlarına nerdeyse parçası yok

Trw ve ferodo seçeneği önümdeyken ferodoya güvenmek gibi bir aptallık yaptım ve şuan ne diskimi nede balatalarımı değiştirecek durumum var şuanda. Ferodo beni önümdeki araca vurmaktan kurtardı eyvallah ama yumuşak balata olmasına rağmen ses şikayetim geçmedi + araç ani frenlemede yüksek hızlarda sola atıyor önünü direk. Balata montajıyla ilgili bir sıkıntıdan mı oldu diyeceğim fakat yeni balata takarken fren sistemine zarar verebilecek ne yaparlar ki?

Bundan sonra seçimim full trwden yana olacak tabi araba satılana kadar disk balata değişimi gerekirse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.