Şimdi Ara

SIFIR Galaxy Tab A 10.1 (Teknosadan başka ürün ile değişim yapılabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürün sıfır. Bir çekilişte hediye olarak geldi. İhtiyacım olmadığı için satıyorum. Koruma bantları açılmamıştır. Detaylı resimlerini ekliyorum. 26.12.2019 tarihinde Teknosa dan alınmış. O tarihe ait değişim belgesi var. 9 ocak 2020 tarihine kadar değerinde ürün ile değiştirebilirsiniz. Tahminimce 1400 liralık ürün ile değişim yapılabilir. İstanbul sarıyerde oturuyorum. sarıyer, levent civarı elden teslim edebilirim.
    fiyat düştü

[size=5]SATIŞ FİYATI 1250TL

SIFIR Galaxy Tab A 10.1 (Teknosadan başka ürün ile değişim yapılabilir)SIFIR Galaxy Tab A 10.1 (Teknosadan başka ürün ile değişim yapılabilir)SIFIR Galaxy Tab A 10.1 (Teknosadan başka ürün ile değişim yapılabilir)SIFIR Galaxy Tab A 10.1 (Teknosadan başka ürün ile değişim yapılabilir)SIFIR Galaxy Tab A 10.1 (Teknosadan başka ürün ile değişim yapılabilir)SIFIR Galaxy Tab A 10.1 (Teknosadan başka ürün ile değişim yapılabilir)SIFIR Galaxy Tab A 10.1 (Teknosadan başka ürün ile değişim yapılabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 2 Ocak 2020; 16:17:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.