Şimdi Ara

Sıfır, Garantili, Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı 70 TL (Amazondan 07/10/2020'de Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar
    Amazon Prime'ın Xiaomi Çek kampanyasından faydalanmak için istediğim ürünün yanına ek olarak aldığım Xiaomi DVB4235GL Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcıyı satıyorum. Ürünün Faturası 07/10/2020 tarihli ve bana çek ile 71,10TL ye denk geldi. Kar amacı gütmeden ürünü 70 TL ye satıyorum. En son A101'de en düşük 89,90TL ye satıldı. Ürünü tercihen Ankara'da bulunan arkadaşlara satıyorum. Ankara harici illerdeki arkadaşlar için Kargo parası işin içine girince çok uygun fiyata gelmiyor ama yinede Ankara dışı isteyen olursa da önce para sonra kargo şeklinde istediğiniz kargo firması ile alıcı ödemeli olarak kargolayabilirim.

Sıfır, Garantili, Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı 70 TL (Amazondan 07/10/2020'de Alındı)

Ürün İnceleme Videoları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 13 Ekim 2020; 11:6:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.