Şimdi Ara

Sıfır gibi 1988 model mercedes kamyonetin hikayesi (Fotoğraflı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız tasarımı harikulade bir kamyonet
  • araç çok diri şimdiki araçlar taş çıkartır :)
  • O yıllar için tasarım ve sağlamlık 10 numara bir araç. Bir araç hiç mi eskimez yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Adam öyle hayal kurmuş bigün iyileşirim demiş ve hayalini gerçekleştiremeden göçüp gitmiş.Ama yakınları böyle büyük hayalleri olan adamın aracını satarak nasıl bir ihanet ettiğinin farkında bile değildir kesin.Yada gözlerini para bürümüştür.

Böyle yakınlarım olacağına hiç olmasın daha iyi.

Sen öldükten sonra aracın içine etseler ne olur ki, ölen ölmüş, yakınları da satıp 3-5 para kazanıp mutlu olacak ne var bunda?
  • zzoorroo kullanıcısına yanıt
    Bu kamyonetin bizde minübüsü vardı çok güzel bir araçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Adam öyle hayal kurmuş bigün iyileşirim demiş ve hayalini gerçekleştiremeden göçüp gitmiş.Ama yakınları böyle büyük hayalleri olan adamın aracını satarak nasıl bir ihanet ettiğinin farkında bile değildir kesin.Yada gözlerini para bürümüştür.

Böyle yakınlarım olacağına hiç olmasın daha iyi.

Sen öldükten sonra aracın içine etseler ne olur ki, ölen ölmüş, yakınları da satıp 3-5 para kazanıp mutlu olacak ne var bunda?

Paradan önce daha önemli bişey vardır.Buda maneviyat.Parayı zaten manevi değerler için harcarız düşündüğünüz zaman böyle.

Ölen insanın arkada bıraktığı paradan çok daha değerli şeyler vardır.Tabi size göre değişkendir bişey diyemem saygı duymak lazım..

• Adamın hikayesine cidden üzüldüm..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence burada konuşalacak şey adamın hikayesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

bence burada konuşalacak şey adamın hikayesi

• Asıl aracın sahibine üzüldüm,arabayı al-getir,kullanamadan geçip git...
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    yaw arkadaş kamyoneti satan yakınlar neye ihanet etmiş adamın kullanmayacağı babasından kalmış sıfır kamyonet işine yaramıyorsa
    neden satmasın hangi hatırası varda satmasın yada ihtiyacı yokken bu alet atıl kalacağına brinin işine yarar satana da maddi yardım
    çocuk gibi konuşmayın arkadaşlar adam babasının kösteklisini satmamış yada alyansını veya tüm malını mülkünü azıcık insf yahu.
  • alan adam kullanacak mı bu aracı.
  • ciddi değeri vardır diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.