Şimdi Ara

SIFIR GİBİ CANTON MOVIE 125 MX (HEDİYELERLE BİRLİKTE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Burdur İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 yollu kapalı sistem(front,center,surround) / bandpass sistem (subwoofer)
    Hoparlör gücü: 100W
    Subwoofer çıkış gücü: 100W
    Frekans aralığı 120-25.000 Hz (Front, center, surround) 38-140 Hz (Subwoofer)
    Nominal empedans:4-8 ohm
    Ürün Hızlıal dan alınmıştır kutusu ,faturası vardır. Sıfır ayarındadır. Sadece akşamları evde film izlerken açılıp kullanılmıştır.son 1 yılda sayılı kullanılmıştır.. Kozmetik olarak 10/10 dur. üzerinde sadece subwoofer da 1-2 mm boya kalkması vardır o da yanındaki sehpa sürtmesinden kaynaklanmaktadır. Diğer hopalörlerde kılcal çizik bile yoktur. Birde duvara monte aparatlarından 1 tanesi kırıldı ,onu da yapıştırdım hiç bir sorun teşkil etmiyor. Zaten bu aparatlardan kutudan 4 tane çıkıyor. 2 tanesi hiç açılmadı bile,hoparlörün 2 tanesini tv ünitesi üzerine koyarsanız size 2 tane lazım olacak .kısacası elinizde 4 tane aparat var.
    Fotoğraflarda tüm seti ve hediyelerini görebilirsiniz.
    Hediyeler
    1) 1 adet Monster THX subwoofer kablosu
    2) 2 adet Sonorous SP-200-B-BLK hoparlör ayagı
    3) Çeşitli uzunluklarda Monster marka Hoparlör kablosu

Fiyatı ilk ilanımda 1250 yazmıştım 1100 tlye düşürdüm daha da düşürmem SIFIR GİBİ CANTON MOVIE 125 MX (HEDİYELERLE BİRLİKTE) SIFIR GİBİ CANTON MOVIE 125 MX (HEDİYELERLE BİRLİKTE) SIFIR GİBİ CANTON MOVIE 125 MX (HEDİYELERLE BİRLİKTE) SIFIR GİBİ CANTON MOVIE 125 MX (HEDİYELERLE BİRLİKTE)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SIFIR GİBİ CANTON MOVIE 125 MX (HEDİYELERLE BİRLİKTE) SIFIR GİBİ CANTON MOVIE 125 MX (HEDİYELERLE BİRLİKTE) SIFIR GİBİ CANTON MOVIE 125 MX (HEDİYELERLE BİRLİKTE) SIFIR GİBİ CANTON MOVIE 125 MX (HEDİYELERLE BİRLİKTE)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.