Şimdi Ara

sıfır gibi samsung 22inc full hd led tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl önce teknosadan alındı. full hd'dir. garantisi geçen ay bitti. ikinci televizyon olarak kullanıldığı için haftada 6-7 saat anca kullanıldı. kasasında, ekranında vs herhangi bir yerinde çizik vs yada başka bir problem bulan olursa bedava vereceğim. sıfır ayarındadır. kumandası mevcuttur. isteyene sanal pazar açılır isteyene avrupa yakasında uygun bir noktada elden teslim edilir. pazarlıksız fiyat 400 tl dir. aşağıdaki linkten detaylı incelenebilir.

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/archive/UE22D5003BWXTK

sıfır gibi samsung 22inc full hd led tv

sıfır gibi samsung 22inc full hd led tv sıfır gibi samsung 22inc full hd led tv sıfır gibi samsung 22inc full hd led tv sıfır gibi samsung 22inc full hd led tv sıfır gibi samsung 22inc full hd led tv
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 3 Kasım 2013; 16:03:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cok 200 tl ürün işte
  • .HonouR. kullanıcısına yanıt
    sorması ayıp sıfırı ne kadar şu anda yaaa :) en fazla ederi 250 tl
  • crysis06 C kullanıcısına yanıt
    50 hz li full hd samsung 500 tl ;) bu 100 hz ;)

ölücüler uzak dursun diye eklemeyi unutmuşum. şimdi belirtiyorum beyler.

• PHILIPS 22PFL2908H/12 Full HD Led TV 399,00 TL KDV Dahil
    samsung kadar kaliteli olmasada :)sıfır 2 yıl garantili 100Hz

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-philips-22pfl2908h-fiyati,1082481.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertas71 -- 3 Kasım 2013; 19:16:20 >
  • ben bu forumda bu olayı anlamıyorum zaten. millet illa kahraman olma derdinde. ne gariptir ki aynı markada aynı özellikte ürün bulabilende yok.

benim ürünüm samsung, full hd, 100 hz. sıfır fiyatı bellidir ikinci el fiyatı bellidir. benim fiyatımda budur. alan alır almayan işine bakar

• quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

ben bu forumda bu olayı anlamıyorum zaten. millet illa kahraman olma derdinde. ne gariptir ki aynı markada aynı özellikte ürün bulabilende yok.

benim ürünüm samsung, full hd, 100 hz. sıfır fiyatı bellidir ikinci el fiyatı bellidir. benim fiyatımda budur. alan alır almayan işine bakar

birader sen bul o zaman göster sana zahmet fiyatını seninkinin.sıfırı 500 tl bile olsa garantisi bitmiş cihazın ikinci eli 300 olması lazım en fazla.sen milleti kopartmaya çalışıyosun anlaşılan
    ben senin biraderin değilim 1

belirlediğim fiyat tamamen beni bağlar senden piyasa analizi isteyen olmadı 2

beğenen uygun bulan alır buda seni ilgilendirmez 3

• quote:

ben senin biraderin değilim 1

belirlediğim fiyat tamamen beni bağlar senden piyasa analizi isteyen olmadı 2

beğenen uygun bulan alır buda seni ilgilendirmez 3

burda herkes yorum yorum yapma hakkına sahiptir kusura bakma da bu 1
    fiyat analizi yapmakta en tabii hakkımız bu da 2
    benim dediklerimle senin dediklerin oldukça çelişiyor. yaşın küçük olduğu belli. sana daha fazla cevap verip kaale almaya gerek yok.

• quote:

benim dediklerimle senin dediklerin oldukça çelişiyor. yaşın küçük olduğu belli. sana daha fazla cevap verip kaale almaya gerek yok.

yaşını yazsan öğrenirdik ama profilin bile gizli.kimin ne olduğu ortada güzel donanımhaber kullanıcısı :)

• takip, umarım düşer :)
  • valla anlamış değilim.arkadaşla konuşmaya calıstım ama hic ikna olmuyor.bimeks te sıfır samsung en para kart ile alındıgında 350 tl ye geliyor.ustelik yeni model ve bircok yeni ozellik var.ama arkadasın urunu garantisi bitmesine ragmen 400 tl.şimdi diycekki benimkisi 100 hz ama?digeride sıfır ,60 hz ve garantili ama!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 28 Kasım 2013; 9:22:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.