Şimdi Ara

SIFIR GOLF 1.6 ALIP TÜP TAKTIRMAK ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direkt bayi çıkışlı, garantili Lpg'li bir araç almanız da mantıklı olmaz mı? Chevrolet vb.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 21 Mart 2012; 19:06:48 >
  • opel astra H classic II 1.3 cdti dizel tavsiye edebilirim
    uzun kilometreler kullanılacaksa 38000 tl civarında alınabilir diye tahmin ediyorum manuali
    golf 6 kasayı pek aratmaz ama tabiki karar sizin
  • @oktayszgn acıkcası astra h bence modası gecmiş bi araba ve kalite olarak golf 6 dan geride kalan bi arac yani tek artısı yakıt olan modası geçmiş bi arabaya 38bin vermek istemiyorum.

@bluerdem vw opel honda toyota ford markaları dışında bi araç almak istemiyorum 1 sene sonra arabayı satma durumum olabilir.
  • Taner Bey'e danışın derim. (Taner Göde)

1.6 motor LPG'ye kusursuz uyum sağlıyormuş.

38.000'e canavar gibi araba olur.
  • Garanti dışı kaldığını kim söyledi?
  • LPG taktırdığında sadece yakıt sistemi garanti dışı kalmıyor mu? Her kafadan bir ses çıkmış. Bence alın çokta güzel bir tercih olur.
  • Aracın motor garantisini LPG firması karşılıyor önemli olan garantili LPG dönüşümü yapan bir marka tercih etmek
  • Sıfır corolla alıp hemen Lpg taktırdım.. Hiçbir sorunlada karşılaşmadım. Diğerlerini bilmiyorum ama toyota garantiden çıkarmıyor.Bakımlarını serviste yaptırıyorum. Sadece olurda lpg kaynaklı bir arıza olursa o zaman garanti dışı.
  • 2 sene önce Kocaeli yetkili BRC bayii tarafından takılmış ve tüm bakımları(araç ve LPG) zamanında yapılmış vw polo aracımda 2. senenin sonunda ateşleme sisteminde sorunlar meydana gelmeye başladı, 1 senede 2 takım ateşleme bobini değişimi yapıldı, LPG nin elektrik tesisatında değişiklikler yapıldı, çözüm sağlanamadı. Başlangıçta ciddi tasarrufmuş gibi görünen LPG sistemleri sonradan başka sıkıntılara yol açabiliyor. Elbette sorunsuz olanlarıda vardır, ama işinizi şansa bırakmayıp dizel alın bence. Saygılarımla.
  • 1.6 MPI 102 HP 148 NM 5 ileri manüel ve 7 ileri DSG'li GOLF TRENDLINE araçlar şu anda SKODA OCTAVIA ve TOYOTA AVENSIS ile en çok önerdiğim araçların başında geliyor

AUDI A3 1.6 MPI 102 HP Anahtar Teslim Fiyatı 59.107 TL
    VOLKSWAGEN GOLF 1.6 MPI 102 HP Trendline 36.900 TL
    TOYOTA AVENSIS 1.6 ELEGANT EXTRA Kampanya 55.900 TL
    SKODA OCTAVIA 1.6 Kampanya ACTIVE 39.700 TL / Ambition 42.700 TL / Ambition Optimal 44.700 TL (2011 modelleri de var ve ucuz)

Aracı sıfır alacağınız için öncesi olmayacak ve sıfır olarak kaliteli bir markanın sıralı LPG sistemini takarsanız bu motorun garanti dışı kalması, ya da teknik olarak ifade edilen "LPG sisteminin yol açacağı arızaların garanti dışı kalması" durumunu kabul edilebilir hale getirir.

Devir tasarruf devrinden ziyade tasarruf mecburiyeti. Şehiriçinde 45 kuruş yakmak nerede, 20-25 kuruş yakmak nerede? Hiçkimse otomobilin fiyatını ve akaryakıtın fiyatını tasarruf etme ile ters orantılı karşılaştırmasın. 100.000 TL'lik araç alan da tasarruf edecek, 10.000 TL'lik alan da ve bu garipsenmemeli artık. Akaryakıt zamları sembolik değil, astronomik!

Beyaz Golf VI 1.6 MPI 102 HP
    Orjinal VW Golf Hafif Alaşım Jant
    RCD 510 6'li CD Değiştiricili AM/FM Radyo MP3 Çalar
    Orjinal Sis Farları
    Kauçuk Paspas
    Bajag Havuzu
    Sunroof (bulabilirseniz...)
    Kaliteli Sıralı LPG Sistemi
    1 Numara Cam Filmi

Alın size en ucuz TDI'den %25 daha ucuz (90 HP 48.400 / 105 HP 50.200 TL) VW GOLF...

Başka araçlar da olabilir tabi. TOYOTA COROLLA alıp sıralı LPG sistemi takıp binmek de çok iyi ve yerinde bir karar, HONDA CIVIC de öyle, SEAT'ta LPG'ye uygun araç sadece IBIZA var, FORD'un DuraTec'leri de LPG'ye uygumlu, ama markalarda LPG'ye uyumlu otomobil seçenekleri hızla azalıyor, ithalatçılar da fabika çıkışlı LPG'li araçları getirmek istemiyorlar. Bazı otomobiller belli ki "alın ve LPG'sini taktırıp binin" mesajıyla getirilip satışa sunuluyor.

Umarım yardımcı oldum.

Saygılarımla,

Taner Göde

• Kasa değişimi sorun değil maksat sıfır olsun sorunsuz olsun az yaksın cebi yormasın derseniz alınır aslan gibi de binilir.Hayırlı olsun..
  • lpg alıp taktırmak çok mantıklı. bakımları özelde yaptırabilirsin. bu motor pek sevilmez şahsen ben de sevmem ama çok büyük avantajları var.

- lpg ile super uyumlu
    - sorunsuz ve uzun omurlu

lpgden sorun yaşayıp sıkıntıya giren kullanıcı ben duymadım .tam tersine herkes çok mutlu çünkü tasarruf ede çok fazla. kaliteli lpg dönüşümü ile 10bin km de amorti edersiniz. sonrası sizin avantajınıza 100bin de motor yeseniz bile ( ki bu ancak milyonda bir ihtimal) cebinize kalan para ile sıfır golf bile alırsınız.
  • kararımı verdim ya alacam bu aracı yarın ankara dogus otoya gitcem sabah erkenden ayrıca istanbul ve hataya da sorduracam bakalm istanbul avek otomotivden abim 2 tane passat aldı onun referansı ile belki önceliğimiz olur:)
  • Mantikli tercih olur tabi arac bulunabilirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayszgn

opel astra H classic II 1.3 cdti dizel tavsiye edebilirim
    uzun kilometreler kullanılacaksa 38000 tl civarında alınabilir diye tahmin ediyorum manuali
    golf 6 kasayı pek aratmaz ama tabiki karar sizin

2 hafta evvel Bursa yetkili satıcısı Neskar a uğradığımda Astra Classiclerin artık satılmayacağını sadece benzinli motorlar getirileceğini söylemişlerdi. Eğer konuyu açan arkadaşımız bu aracı ciddi ciddi düşünürse elini çabuk tutsun derim.
  • Japon ve Kore arabalarını öneririm. Buna bikaç sebep gostermek gerekirse:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58287465
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58256636

Honda Civic LPG oldukça avantajlı olur senin için
  • Bencede mantikli olur motorin fiyatlari benzine dayanmisken
  • Bence yeni astra 1.6 115 hp ecotec edition aracı tercih ederim LPG'yi ücretsiz montaj bayiler bile vardı bi ara ben baktığımda...
    Araç bana göre her açıdan golf'ten daha iyi hemde donanım olarakta fena sayılmaz esp standart en azından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstm

Arkadaşlar polo almayı düşünüyodum ancak golf 1.6 fiyatından ve üst sınıf olmasndan dolayı ilgimi çekti. su anda golf 1.6 almayı düşünüyorm ancak aylıgımın büyük kısmını krediye ödeyecegimdenyakıt konusunda tasarruf yapmam gerekcek o yüzden 1 ay kullandıktan sonra filan tüp taktırmayı düşünüyorum. garantisi bozulacak bunun karsılıgında yakıttan ve bakım ücretlerinden tasarruf etmiş olacagım peki sizce mantıklı mı ? garantiyi bozdurmak ? ne gibi eksilerim olur onları merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler

klasik türk mantığı...0 km araç al tüp taktır
  • açıkçası golfe de astraya da bindim golf malzeme kalitesinde bi adım önde birde iç mekan ferahlıgı konusunda daha iyi ancak opelin iç ve dış mekan tasarımı golften daha basarılı bence denk otomobiller 2 bin tl daha pahalı o yüzden bakmadım opele :D golf bulamazsam düşünebilirim ama :)

bu arada şimdi donanımına baktım da esp standart tamam ama deri direksiyon simidi yok ve 4 hoparlör var golfte deri direksiyon ve 6 hoparlör var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 22 Mart 2012; 0:28:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.