Şimdi Ara

SIFIR GOLF 1.6 ALIP TÜP TAKTIRMAK ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: rstm

Arkadaşlar polo almayı düşünüyodum ancak golf 1.6 fiyatından ve üst sınıf olmasndan dolayı ilgimi çekti. su anda golf 1.6 almayı düşünüyorm ancak aylıgımın büyük kısmını krediye ödeyecegimdenyakıt konusunda tasarruf yapmam gerekcek o yüzden 1 ay kullandıktan sonra filan tüp taktırmayı düşünüyorum. garantisi bozulacak bunun karsılıgında yakıttan ve bakım ücretlerinden tasarruf etmiş olacagım peki sizce mantıklı mı ? garantiyi bozdurmak ? ne gibi eksilerim olur onları merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler

klasik türk mantığı...0 km araç al tüp taktır

zevkinder taktırmıyor üstadım bu şartlara bizi zorlayanlar utansın..

• Sıfır arabaya, daha yepyeni kokan arabaya nasıl kıyıp lpg takrıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Alın biraz kullanın bi 5-10bin KM olsun sıfır zevkini çıkarıp öyle taktırın bence. Yoksa dolu 2. el golf var onlardan birini alın 0 arabaya verilen para niye?
  • Bu model Golfte ESP olmaması büyük eksiklik bence.
  • bende 1 ay sonrA filan tüp taktırmayı düşünüyorum hem arızası filan olursa diye hemde motor acılana kadar benzin kullanmak daha sağlıklı geliyor :)
  • en mantıklı karar olur
  • Gayet mantıklı hatta bı önceki kasa passat bulabilirsiniz 1,6 motor bu daha da iyi olur
  • hiç bir bayide 1,6 trendline gol yok bilginiz olsun önümüzdeki ay gelecek araçlar var ama onlarda opsiyonlu
  • 2012 model SKODA OCTAVIA

Active 1.6 102 HP 39.700
    Ambition 1.6 102 HP 42.700
    Ambition Optimal 1.6 102 HP 44.700

Octavia Ambition Optimal donanım seviyesi, Ambition donanım seviyesine göre aşağıdaki özellikler aracın donanımına ek olarak gelmektedir: Ön sis farları, 4 kollu çok fonksiyonlu deri kaplı direksiyon simidi, deri kaplı vites topuzu ve el freni, Maxi-DOT bilgi ekranı, ön kol dayama ünitesi ve aux-in soketi, gözlük saklama kabı, cruise control (hız sabitleyici).

Bir de bunun 2011 modelleri listede halen görünüyor.

Classic 1.6 102 HP 37.240
    Ambiente 1.6 102 HP 39.740
    Ambiente Optimal 1.6 102 HP 41.740

Şöyle bir düşününce, bulunduğunu da varsayarak, 2011 model SKODA OCTAVIA Ambiente Optimal 1.6 102 HP 41.740 TL fiyatla, 2012 modeli de 44.700 TL fiyatla sıfır alınıp

Ön sis farları
    4 Kollu çok fonksiyonlu deri kaplı direksiyon simidi,
    Deri kaplı vites topuzu ve el freni
    Maxi-DOT bilgi ekranı
    Ön kol dayama ünitesi
    Aux-in soketi
    Gözlük saklama kabı
    Cruise control (hız sabitleyici)

donanımlara ve LPG'ye % 100 sorunsuz uyumlu C sınıfı SEDAN kasa TWINDOOR'lu bir araca kavuşmak kesinlikle dikkate alınması ve değerlendirilmesi gereken bir fırsat. Motoru sıralı sistem LPG'ye uyumlu sıfır araç sayısı farkındaysanız git gide azalıyor.

SIFIR GOLF 1.6 ALIP TÜP TAKTIRMAK ??

SIFIR GOLF 1.6 ALIP TÜP TAKTIRMAK ??

• En mantıklı karar olur hem golfe binersin hemde az yakar çok kaçarsın
    Hatta 1 ay bile bekleme o arada da araç yeni ya fazla yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delgado -- 22 Mart 2012; 9:36:20 >
  • Maaşının büyük bir bölümünü krediye kullanıp sıkıntı çekmek mantıklı değil.

Yerinizde olsam boyle bir ise kalkışmazdim.

Max 22-23.000 lira olan ikinci el araçlara bakardım. Misal 2007 megane hb gibi.
  • 0 km alıp 1 ay geçer geçmeden tüp(lpg) taktırmak açıkçası mantıklı gelmiyor en azından az kullanılmış 10.000 kmde arabalar bulabileceğinizi umuyorum ayrıcı lpg yüzünden feribotlara alışveriş merkezlerinede alınmaması çok kötü bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Sıfır arabaya, daha yepyeni kokan arabaya nasıl kıyıp lpg takrıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Alın biraz kullanın bi 5-10bin KM olsun sıfır zevkini çıkarıp öyle taktırın bence. Yoksa dolu 2. el golf var onlardan birini alın 0 arabaya verilen para niye?

Tüp taktırınca 2. el mi olmuş oluyor

Şu şartlarda sıfır CLK alsam çekiciyle sanyiye götürüp tüpletip sonra binerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

quote:

Sıfır arabaya, daha yepyeni kokan arabaya nasıl kıyıp lpg takrıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Alın biraz kullanın bi 5-10bin KM olsun sıfır zevkini çıkarıp öyle taktırın bence. Yoksa dolu 2. el golf var onlardan birini alın 0 arabaya verilen para niye?

Sıfır araca tüp taktırınca araç ikinci el olmuyor ama sıfır araç almanın en büyük avantajı olan garanti ve orjinallik gidiyor. Tüp taktırma niyeti var ise bencede boş yere sıfır araç almak yerine lpg takılmış ikinci el temiz bir araç almak daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

quote:

Sıfır araca tüp taktırınca araç ikinci el olmuyor ama sıfır araç almanın en büyük avantajı olan garanti ve orjinallik gidiyor. Tüp taktırma niyeti var ise bencede boş yere sıfır araç almak yerine lpg takılmış ikinci el temiz bir araç almak daha mantıklı.

Kendi tecrübemden yola çıkarak söyleyeyim. Tüplü araç almam kendim taktırmayı tercih ederim.

• taner beyin dediklerini dikkate almanı onerırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

quote:

Kendi tecrübemden yola çıkarak söyleyeyim. Tüplü araç almam kendim taktırmayı tercih ederim.

+1 ,tamamen katılıyorum.ne olursa olsun uzun yıllar bineceksem arac alıp titizlikle kendim taktırmayı yeglerim.sıfır trendline golf bende alacagım 1 sene kullanıp lpg uygulaması yapacagım,tabi bu fiyattan ve arac bulabilirsem.

• ben de sıfır aracıma lpg taktırdım bunda sıkıntı yok yapılabilir ancak rodaj süresince 8-10 bin km benzinde gitmeni öneririm.
    diğer bir konu golf 1.6 zaten az yakan ekonomik bir araç değil bildiğim kadarıyla 9-10 lt falan yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

rodaj süresince 8-10 bin km benzinde gitmeni öneririm.

8- 10 bin km rodaj süresi mi ?
  • ben geçen hafta 1.6 trendline siparişini verdim, nasipse mayısın ilk haftası elimde. 4000-5000 kilometreden sonra tüp taktırmayı düşünüyorum
  • Bulabıldınızmı bayılerde arabayı (golf 1.6 trendline)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.