Şimdi Ara

Sıfır Golf birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Benzinli octaviamı satıp 1.6 tdi dsg comfortline + sürüş konfor ve ışık görüş paketli golf aldım. Aracı henüz görmedim birkaç gün sonra teslim almaya gidicem. Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Aracı başka bir ilden 2-3 bin lira daha ucuza bulduğum için aldım.

Bagaj havuzu ve kauçuk paspas veriyorlar mı?

Araca boya kalınlık ölçümü yapmam gerekir mi?

Fiyat en az 2-3 bin lira daha ucuz diğer bayilerden. Araç kur zammından önce alınmış biri vazgecmiş falan gibi bişeyler dedi satis temsilcisi. Bi yamuğu olur mu acaba?

Aracın fotolarını istedim gönderdiler. Sürücü koltugunda koruyucu poşet ve direksiyonda jelatin falan var. Ama diğer koltuklar açık. Sadece arka kafalıklarda poşet var. Önde arkada kauçuk parçalar var koruma için. Jantın üstünde barkod etiketi var.

Aracın km si 9 ama trip kısmı 9.5 gösteriyor bu normal mi?

Kusura bakmayin cok soru sordum ama uzaktan arac alınca insan biraz tedirgin olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam belki sen yardımcı olabilirsin
  • Hayırlı olsun öncelikle, biraz fazla detaylı ama teslim almaya gittiğinizde bu listedekileri uygulayabilirsiniz.http://www.golftutkusu.com/topic/14-ara%C3%A7-teslim-almaya-gitti%C4%9Finizde-kontrol-edilmesi-gerekenler-rehberi/

Ben boya testine gerek duymadım ama isterseniz bayiden rica ettiğinizde 2. el bölümünden boya cihazı alıp inceletiyorlar genelde.

Bagaj havuzu ve kauçuk paspas vermiyorlar, sadece halı paspas ile geliyor. İkisi toplam 300 TL civarına alınabiliyor orijinal olarak.

Kur zammından önce geldiyse ve faturası kesildiyse 2-3 bin TL ucuz olabilir. Alırken kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız.

Ben aracı bayinin stok sahasında görmeye gittim sadece şoför koltuğunda kılıf oluyor diğer koltuklar açık, kafalıklar jelatinli aynı sizinki gibi.
     Sıfır Golf birkaç soru
     Sıfır Golf birkaç soru

Normal, benimki de 11 km'de gelmişti. Tripte 9.5 yazmasının nedeni aracın tam 9 km'de değil 9.5 km'de olmasından ve soldaki km'de yarım değer gösterilmediği içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 16 Aralık 2016; 9:58:59 >

• Hocam çok teşekkür ederim çok net giderdiniz soru işaretlerini rahatladım biraz sağolun

• Hocam fiyat ne kadar ödediniz paylaşabilirmisiniz
  • 1.6 tdi dsg comfortline + sürüş konfor ve ışık görüş paketli araci ben 95500 e aldim ayin 24 unde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi almışsınız ben en son 98 fiyat aldım,almaya da karar verme durumundaydım fakat sizin fiyatı görünce bayinin yeminleri havaya gitti ,çok iyi fiyat söylemi,sizin aldığınız fiyattan bulamayız galiba
  • km gösterimi normal, trip metre ile birlikte gösterir. Solda 9.5 yazmaz 9 yazar tripte 100 metre ise 9.1 yazar

• ben hediye lastik paspas + yangın söndürme aleti aldım ama artık iş bitmiş, çöp vermezler. :) bir önceki aracımda bunu yaşadığım için bunda parayı ödemeden hediye pazarlıklarını yaptım. ben boya falan ölçtürmekle uğraşmam. bir risk var tabii ama o kadar ufak bir risk için uğraşmam ben. eskiden arabaların heryerini naylonlarlardı. sıfırdan aldığım şahini satarken bile koparamadığım naylonlar vardı hala. çok gereksiz. böylesi daha iyi. sonuçta sadece şoför koltuğuna oturuyorlar fabrikada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.