Şimdi Ara

Sifir ipad 4 e ilk kez kurarken 6.1.2 yukleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Android ten IOS işletim sistemine gecmis bukunmaktayim.TR garantili Ipad 4 siparis verdim. Ve jailbreakli kullanmak istiyorum. Kapali kutu olan bu cihaza ilk aldigimda 6.1.2 yukleyip. Daha sonra jailbreak yapmam mumkunmu? Son surum ile cihazi yuklersem jailbreak yok sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal surum ile devam edin hocam jailbreak sorunlu bir isletimdir..Illegal olarak hic bir applestore,icould gibi hizmetlerden yararlanamazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Orjinal surum ile devam edin hocam jailbreak sorunlu bir isletimdir..Illegal olarak hic bir applestore,icould gibi hizmetlerden yararlanamazsiniz.

yalan!

JB ile applestore,icould hizmetlerinde bir engelleme kısıtlama olmaz

ayrica JB bir isletim de degildir
  • quote:

Orjinal surum ile devam edin hocam jailbreak sorunlu bir isletimdir..Illegal olarak hic bir applestore,icould gibi hizmetlerden yararlanamazsiniz.

J.B asla böyle bir kısıtlama yapmaz.Herşeyi orjinalmiş gibi kullabilirsiniz.JB için önemli olan tweakdır. Eğer ki çalışan bir tweak bu servislere zarar veriyorsa(ki daha rastlamadım) kullanamazsınız.
  • 6.1.2 de bildigim kadarı ile jb yok

• Kimse mi ne demek istediğini anlamamış. Bir kişide arkadaşın sorusuna cevap vermemiş. Diyor ki yeni alacağım iPad 4 kutudan çıkınca daha düşük bir sürümle gelecek (ios 5.0.0 ios 6.0.0 gibi) güncelleme yapıcam ama son sürüme yükselsin istemiyorum çünkü son sürümde jailbreak yok jailbreak olan sürüme nasıl yükseltirim diyor. Ben bunu başka bir forumda sordum cevap gelirse mesajımı editlerim.

Edit: Cihazı ya aldığın sürümle jailbreak yapman gerekiyor yada son sürüme güncellemen gerekiyor. Ara sürümlere güncellenmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakpunar -- 23 Mayıs 2013; 13:30:20 >
  • Tesekkurler kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yavaş sıkın.

Jailbreak adı üstünde Apple getirdiği kısıtlamaları kaldirmaktir. Normal bir kullanıcıdan çok daha fazla telefona müdahale edebilirsiniz.

• vay, Tanrım. Bu çirkin telefon wolrd çok popüler, ben inanamıyorum. ama bu bir gerçektir. En şaşırtıcı haber:http://url7.me/j20s
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukuanba

vay, Tanrım. Bu çirkin telefon wolrd çok popüler, ben inanamıyorum. ama bu bir gerçektir. En şaşırtıcı haber:http://url7.me/j20s

Üstteki arkadaş, 6.12'ye JB vardır Ayrıca JB'nin telefon üstünde hiçbir kısıtlaması yoktur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.