Şimdi Ara

sıfır ıphone 4s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır ıphone 4s alınır mı? ios 8.4 sürümüyle çalışma durumu nasıl?

• 800 tl paran varsa ve ios kullanmak istiyorsan vede illaki sıfır olsun diyorsan alınır..8.4 ile gayet iyi çalışıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8GB dir o. Kapasite ihtiyacınızı iyi değerlendirerek karar verin. Ayrıca ileride sürüm düşürmek vb sözkonusu değil yeni versiyonlarda bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuduğum yorumlara göre herkes ios 8 sürümünden illallah etmiş. Herkes ios 6 ya geri dönmek istediğini söylüyor. 8,4 sürümünde 4s teki yavaşlama sorunu giderilmiş mi?
    Onu merak ettim.
  • İos 9 alacak olmasi ve iphone fiyatinin ucuz olmasi dolayisiyla almayi düşünüyorum. Sony z serisi kullaniyorum ama ana menuye donerken bekleme var. Arada reset atiyor 2 aylik cihaz. Bunun disinda en ufak sorunum yok. Z serisini ve sony kullanmayi seviyorum. Ama iphone baska 4s alayim, 2. Telefon olarak zor anlarda kullanayim istiyorum.

• 4s ios8 ile kesinlikle hantalmı hantal bir telefona döndü... İos6 ya düşürüp kullanırsan çok seri ama ios8 ile kesinlikle tavsiye etmem

8, 8.1,8.2,8.3,8.4 farketmez hepsinde çok yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 13 Temmuz 2015; 0:16:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    4s basligina bir video koydum. Onda elemanin biri 4s ile 6yi, ios 9 beta ile hiz karsilastirmasi yapmis. Evet 4s biraz yavas kaliyor ama bu gecikme atla deve degil. Maksimum 3sn geciktigini gordum 4sin.
    Ben z ultra kullaniyorum ve home tusuna bastigimda,simgelerin yuklenmesi 4sn buluyor. Ki bu telefon s800lu 2gb ramli ve android L yuklu bir telefon.

Apple standardinda yavas ama android ile kiyaslandiginda halen iyi durumda bana gore.

Ama alinmaz derseniz vazgecerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone XR - Irak Cihazı Sıfır
    6 yıl önce açıldı
    İphone 6S ile takaslım huawei
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihazı 0 almazsanız, yani ios 8 ile gelen yeni parti olmazsa rahatca 6 ya dönebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.