Şimdi Ara

Sıfır İphone 5s Batarya boş mu oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce sıfır bır iphone 5s almıştım arıza sebebi ile genpa'ya verdim ve cihaz değişimi onayı geldi gidip cihazimi aldım içinde hiç sarj yoktu ekran koruyuc takmaları ıstemıştım ekran koruycu takılmıstı arka jilatını duruyordu ama hiç sarj yoktu bu durum normal mıdır ? bilgili arkdaşlar yazarsa sevinirim

• ygzyaman kullanıcısına yanıt
    Ben hiç denk gelmedim sıfır cihazın bataryasının tamamen boş olduğuna 2 sıfır, 2 tane değişim cihazına dayanarak söylüyorum. Normal de olabilir ama.
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Apple ile görüştüm normal olabilir dedi cihaz dura dura kendini boşaltmış olabilir dedi bır sıkıntı yok cıhazınız sıfırdır gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dedi
  • Sıfır telefonlarda batarya genellikle %50-40 civarı dolu olarak geliyor. Fakat swap olanda kontrol için telefonu açıp unutmuş olabilirler.
    Battery Life uygulaması ile batarya'nın kapasite ve kaç defa şarj olduğuna bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Apple aradım onada bakıldı %105 pil ömrü var 1 kere sarj edildi dedi onuda ben ettim zaten
  • Hocam arıza Neydi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    arıza yok telefon'da cihaz değişimi yapıldı genpa aracılığı ile appleCare'de telefonum geldığinde hiç sarj yoktu kapalıydı onu merak ettim sadece normal mıdır diye apple aradıgımda bazen olabiliyor durdukce kendini boşaltıyor cihazlar söyledi içiniz rahat olsun kesinlikle apple size kullanılmış 2. el cihaz vermez sıfırdır dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ygzyaman kullanıcısına yanıt
    Değiştirdiğiniz cihazın arızasını soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    home tuşu arızalıydı genpa'ya verdim appleCare'de onarım yapıltı ekran değişti geldi cihaz sonra pixel kayması sorunu oldu tekrar verdim cihaz değişimi çıktı sonra
  • bende hiç denk gelmedim sıfır cihazın bataryasının tamamen boş olduğuna
  • hiç dikkat etmiyorum şu işe bende bir dahakine bakacağım ama cihazı açamayacak kadar boş olmadığınada eminim.

• normal olduğu söylüyorlar forumlar'da da araştırdım bir kaç kişi'de de cihazın sarjı hiç yokmuş cihazı eve gelip sarj'a taktım 10 dk içinde açıldı zaten kurulumu yaptım yazılım güncellemesini falan yaptım cihazın hiç bir yerınde cizik mizik hiç birşey yok sıfır yani sadece aklıma takılan o sarj boş olması olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygzyaman

normal olduğu söylüyorlar forumlar'da da araştırdım bir kaç kişi'de de cihazın sarjı hiç yokmuş cihazı eve gelip sarj'a taktım 10 dk içinde açıldı zaten kurulumu yaptım yazılım güncellemesini falan yaptım cihazın hiç bir yerınde cizik mizik hiç birşey yok sıfır yani sadece aklıma takılan o sarj boş olması olmuştu

Öğrenmiş olduk teşekkürler, hayırlı olsun güle güle kullan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.