Şimdi Ara

SIFIR İPHONE İÇİN DOCK ORGİNAL USA'dan geldi 35 TL-29 ve 19 oldu..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
6.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Apple #Aksesuar
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Suan ki son fiyat nedir ?
    Kargo dahil 15 tl mi :)

Pm atın konuşalım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 30 Aralık 2014; 7:54:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanede ben aldım çok yardımcı oldu gönül rahatlıyla alışverış yapabilirsiniz

• Hocam dock için orijinal yazmışsınız markası apple mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

Hocam dock için orijinal yazmışsınız markası apple mı?

Apple

• HOCAM 20TL OLUR MU ACABA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 ıcın sarj aletı mı bu nedır bataryasını mı dolduruyor anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNXP7SS

iphone 5 ıcın sarj aletı mı bu nedır bataryasını mı dolduruyor anlamadım :D

merhaba telefondan da mesaj atmışsınız buradan da cevaplayım.ürün sıfır orj. jelatininde forumdan şimdiye kadar alıpta memnun kalmayan yok..ama malesef iphone 4 ve 4s için
  • hım iphone 5 kullandıgımdan işime yaramıcak anlaşılan hayırlısı olsun
  • Hayırlı satışlar zam gelmiş :) 23.90 diyor ilk mesajlarda neyse ederini bilmiyorum iyidir herhalde :) şöyle bir uyarım var bu tarz docklar telefonda kılıf varsa telefon düzgün oturmadığı için şarj olmuyor. Kılıfı çıkar tak filan şahsen bende var kullanamıyorum. Ilanı baltalamak gibi Olmasın ama alacak kimselere bir fikir vermek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Hayırlı satışlar zam gelmiş :) 23.90 diyor ilk mesajlarda neyse ederini bilmiyorum iyidir herhalde :) şöyle bir uyarım var bu tarz docklar telefonda kılıf varsa telefon düzgün oturmadığı için şarj olmuyor. Kılıfı çıkar tak filan şahsen bende var kullanamıyorum. Ilanı baltalamak gibi Olmasın ama alacak kimselere bir fikir vermek istedim.

Telefon kılıfıyla beraber deneyebilir alacak arkadaşlar 20-25 kişi civarında kişiye sattım bu ürünü hepside çok memnun kaldı,aksi takdirde yazarlardı. (Bi kişi memnun kalmadı o da ligthing giriş sanıyormuş resimlere bakmamışmış onun dışında bütün alışverişlerim kusursuz hatta kablo hediye ediyorum sohbeti iyi olan Arkadaşlara 😀 ✌🏻 orjinal ürün satıyorum sonuçta referansım bu sitenin en iyilerinden 👍 telefonu dock'a tam oturmaması halinde ürünü bedavaya elden veriyorum (Kargo Hariç 24 tl idi doğru,şu an kargo dahil satıyorum dostum.zaten bi kaç tane kaldı elimde cihaz satılmasa da sorun değil (: iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 27 Eylül 2015; 15:45:16 >

• Reslimlerden iphone4s ve daha alt icin uygun olduğu iphone5 ve ustune uymayacağı belli ama aciklama yazsaniz faydası olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafacoban

Reslimlerden iphone4s ve daha alt icin uygun olduğu iphone5 ve ustune uymayacağı belli ama aciklama yazsaniz faydası olur

Valla 30-35 kişiye sattım hiç bi sıkıntı olmadı.bi ara düzeltirim tesekkürler

• hala elinizde mevcutmu ben 4s için düşünüyorum..ve son fiyatı nedir..? Ankarada elden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

hala elinizde mevcutmu ben 4s için düşünüyorum..ve son fiyatı nedir..? Ankarada elden alabilirim.

Mevcut hocam pm attım size👍🏻

• pm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.