Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] SIFIR ASUS PRIME RTX 5080 (RTX5080) OC EDITION 16GB GDDR7 256Bit
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön sipariş 28.02.2025 ile beklersen 62500 den aynı kartı alabiliyorsunuz hocam. Kimseye zorla ürün satmıyorum zaten. Büyük ihtimalde ürün yarın satılacak şuanda gözüken o şekilde. Ayrıca bende 2.el ürün satmıyorum sıfır ürün satıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alırım satarım hocam , sende yap tutan mı var ? ya da yasak olan bir durum var mı bu durumda ? Beğenmiyorsan almazsın.
ikinci el formunda 2 tane mesajın var burada gelmiş bize ahkam kesiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas82 -- 5 Şubat 2025; 23:22:17 >______________________________
-
Hocam yalnız bu ürün sıfır olmuyor ben şahsen ambalajını kendim açmadığım, adıma faturalı olmayan hiçbir ürüne sıfır demem muhtemelen kimsede demez..
-
Hocam sıfır kapalı kutu olan vardı onun için yazdım. o kartta satıldı. Yani herkes sizin gibi düşünmüyor gördüğünüz gibi. Senin görüşün olarak sıfır kapalı kutu olup kendi adına istiyorsan burada işiniz olmaması lazım gidip mağazadan bulursanız kartı daha yüksek fiyattan alırsınız. Kimseye zorla ürün satmıyorum sonuçta. Şuan satılan üründe kendime almıştım sadece Coilwhine var mı diye açtım baktım yokmuş kartta sonra kutusuna konuldu. Benim için bu kart sıfır senin için değildir o zaman siz almazsınız yada ilgilenmezsiniz olur biter. Muhtemelen kimse demez diye demeniz yanlış herkes sizin gibi düşünmüyor yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas82 -- 6 Şubat 2025; 20:54:23 >______________________________
-
55 bine tamam dersenizalayım hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemre89 -- 8 Şubat 2025; 19:53:40 >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Hocam zatem sifir parasina yakin yazmissiniz. Niye sizden alalim Allah icin
|
Al satçıya ne diyon ya :) Pardon al satçı bey bu arkadaş bilmiyor sizi.
|
Hocam yalnız bu ürün sıfır olmuyor ben şahsen ambalajını kendim açmadığım, adıma faturalı olmayan hiçbir ürüne sıfır demem muhtemelen kimsede demez.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X