Şimdi Ara

[SATILDI] SIFIR ASUS PRIME RTX 5080 (RTX5080) OC EDITION 16GB GDDR7 256Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SIFIR ASUS PRIME RTX 5080 (RTX5080) OC EDITION 16GB GDDR7 256Bit

Gaming.gen.tr faturalı olup ürün sıfır sadece test amaçlı açılmıştır ve kutusuna konmuştur.

Ürünün aynısından 1 adette kendim kullanıyorum ve diğer muadil kartlara göre giriş-orta seviye için çok sıcak çalışmayan sessiz bir kart.

Faz değişimli termal pad kullanımından dolayı uzun soluklu oyunlarda bile kart 66-67 derece üstüne pek çıkmadı. Diğer ventus vb. seriler 70 derece üzerinde çalışıyor. Giriş-orta seviye olarak alınabilecek en iyi 5080 lerden bir tanesidir.

Fiyat : 60000 TL

Ücretsiz Kargo

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 60000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 31 Ocak 2028 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam zatem sifir parasina yakin yazmissiniz. Niye sizden alalim Allah icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hira- H kullanıcısına yanıt

Ön sipariş 28.02.2025 ile beklersen 62500 den aynı kartı alabiliyorsunuz hocam. Kimseye zorla ürün satmıyorum zaten. Büyük ihtimalde ürün yarın satılacak şuanda gözüken o şekilde. Ayrıca bende 2.el ürün satmıyorum sıfır ürün satıyorum.

• Hira- H kullanıcısına yanıt
    Al satçıya ne diyon ya :) Pardon al satçı bey bu arkadaş bilmiyor sizi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt

Alırım satarım hocam , sende yap tutan mı var ? ya da yasak olan bir durum var mı bu durumda ? Beğenmiyorsan almazsın.

ikinci el formunda 2 tane mesajın var burada gelmiş bize ahkam kesiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas82 -- 5 Şubat 2025; 23:22:17 >
  • savas82 S kullanıcısına yanıt

Hocam yalnız bu ürün sıfır olmuyor ben şahsen ambalajını kendim açmadığım, adıma faturalı olmayan hiçbir ürüne sıfır demem muhtemelen kimsede demez..

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Hocam sıfır kapalı kutu olan vardı onun için yazdım. o kartta satıldı. Yani herkes sizin gibi düşünmüyor gördüğünüz gibi. Senin görüşün olarak sıfır kapalı kutu olup kendi adına istiyorsan burada işiniz olmaması lazım gidip mağazadan bulursanız kartı daha yüksek fiyattan alırsınız. Kimseye zorla ürün satmıyorum sonuçta. Şuan satılan üründe kendime almıştım sadece Coilwhine var mı diye açtım baktım yokmuş kartta sonra kutusuna konuldu. Benim için bu kart sıfır senin için değildir o zaman siz almazsınız yada ilgilenmezsiniz olur biter. Muhtemelen kimse demez diye demeniz yanlış herkes sizin gibi düşünmüyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas82 -- 6 Şubat 2025; 20:54:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 55 bine tamam dersenizalayım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemre89 -- 8 Şubat 2025; 19:53:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.