Şimdi Ara

*** SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH G930 ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Amazon un indiriminden yararlanıp bir anlık gaza gelerek almış olduğum G930 u satıyorum arkadaşlar.Benim normalde alma amacım Ps4 ile kullanmaktı ama Ps4 için çok uygun olmadığını aldıktan sonra araştırınca gördüm.Bu yüzden kutusunu bile açmadan satıyorum.Amazondan 204 TL ye aldım,şimdiden söyleyeyim bazı arkadaşlar gibi kargo iadesi için bir sefer uğraştım ama sonuç alamayınca çok üstelemedim.Yani kulaklık bana 204 TL ye maloldu ve aldığım gibi satıyorum.Pazarlık ve takas kesinlikle yoktur.İstanbul içi uygun bir nokta olursa elden teslim edebilirim.

SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atleticos -- 5 Aralık 2014; 15:14:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şirkette arkadaş vardı almak isteyen, pazartesiye kadar satılmazsa sorarım bi.
  • mesajım bulunsun p.tesi müsait olursanız elden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

şirkette arkadaş vardı almak isteyen, pazartesiye kadar satılmazsa sorarım bi.

Hayırlısı hocam.

Bu arada takas ve pazarlık içeren mesajlara cevap verilmeyecektir.Hele saçma sapan tekliflere hiç verilmeyecektir..

• Pazartesi öğlene kadar satılmaz ise PM atabilirmisin lütfen
  • benim kulaklığıa göz dikti de, ben sana bulurum başka dedim :D yarın da sorayım hatta, şirkette beşiktaşta bizim, gün içinde oralarda oluyorsan elden de alabiliriz tabi başkası elini çabuk tutmazsa :)
  • çok insan var satmaya çalışanb. acaba memnuniyetsizlikten dolayımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

çok insan var satmaya çalışanb. acaba memnuniyetsizlikten dolayımı.

Dostum çoğu kişi satmak amaçlı satın almıştı zaten ama ben birazda indirimi kaçırmamak için aceleyle almıştım.Fakat daha sonra forumlarda araştırınca Ps4 için çok mantıklı olmadığını gördüm,Playstation Gold headseti daha çok öneriyorlar.Bu yüzden satışa çıkardım hiç açmadan paketini.Kar amacı gütmüyorum zaten satıp Gold wireless headset takip edeceğim amazondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

çok insan var satmaya çalışanb. acaba memnuniyetsizlikten dolayımı.

Dostum çoğu kişi satmak amaçlı satın almıştı zaten ama ben birazda indirimi kaçırmamak için aceleyle almıştım.Fakat daha sonra forumlarda araştırınca Ps4 için çok mantıklı olmadığını gördüm,Playstation Gold headseti daha çok öneriyorlar.Bu yüzden satışa çıkardım hiç açmadan paketini.Kar amacı gütmüyorum zaten satıp Gold wireless headset takip edeceğim amazondan.

Ayni durumdayim hocam. Gold headseti kaçırdım bunu bari kacirmayayim diyordum ama hala siparis vermedim. Gold indirime girse de alsam. Keske bu fiyatlarda hem PS4 hem PC icin tam destek sunan bir kulaklik olsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PM
  • sstorm arkadaşa satılmıştır.Hayırlı olsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.